Megérkezett a Galaxy Watch3 okosóra és a Galaxy Buds Live fülhallgató

forrás: Prím Online, 2020. augusztus 6. 16:34

A Samsung a Galaxy Unpacked eseményen mutatta be a Galaxy Watch3 okosórát és a Galaxy Buds Live fülhallgatót. Az új generációs Galaxy Watch3 okosóra az időtlen formatervezést és a továbbfejlesztett egészségügyi és fitnesz funkciókat hozza el egy prémium eszközben. A Galaxy Buds Live stílusos és ergonomikus kialakításával, valamint kiemelkedő hangminőségével alakítja át a fülhallgatók világát.

A Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live eszközök segíthetnek a mindennapi rutin és a megszokott életstílus fenntartásában. A készülékek zökkenőmentesen csatlakoztathatók a Galaxy Ökoszisztémába, így hozzájárulhatnak az egészségesebb életvitelhez, a hatékonyabb kommunikációhoz és kimagasló technológiai megoldásokat biztosítanak. 

 

„A viselhető okoseszközök az egyik leggyorsabban fejlődő technológiai terület, amelyet folyamatos innováció jellemez. Az elmúlt hónapokban a felhasználók többet használták az okosórákat és fülhallgatókat, ezzel párhuzamosan óriási növekedést tapasztaltunk a piacon – mondta el Dr. TM Roh a Samsung mobil kommunikációs üzletágának vezetője és elnöke – Az első okosóránk 7 évvel ezelőtti bemutatása óta fontos szerepet töltünk be a viselhető okoseszközök piacán. A jelenlegi helyzetben pedig arra koncentrálunk, hogy a Samsungtól megszokott lenyűgöző formatervezéssel és fejlett technológiai megoldásokkal hozzuk el a lehető legjobb és legkülönlegesebb élményeket felhasználóink számára.” 

 

Galaxy Watch3: Továbbfejlesztett egészségügyi funkciók a teljes életért

A Galaxy Watch3 egy luxuskaróra jellemzőit foglalja magába, miközben egész nap kényelmes viseletet biztosít. Az időtálló formatervezésű okoseszköz az olyan prémium alapanyagok mellett, mint a rozsdamentes acél és a kiemelkedő minőségű bőr, most először elegáns és időtálló titánium változatban is elérhető lesz. A Galaxy Watch3 népszerű forgatható gyűrűje elegáns formatervezéssel érkezik, miközben páratlan funkcionalitást biztosít. A gyűrű forgatásával a felhasználók egyszerűen váltogathatnak a widgetek, alkalmazások és értesítések között. Az eredeti Galaxy Watch-hoz képest a Galaxy Watch3 14 százalékkal keskenyebb, 8 százalékkal kisebb és 15 százalékkal könnyebb lett, ennek ellenére az elődeinél nagyobb kijelzővel érkezik. Az óra számlapját a felhasználók könnyen a saját stílusukhoz igazíthatják. A Galaxy Store több mint 80 000 óraszámlapot kínál, de akár egyedi grafikák is készíthetők hozzá. Az eszköz 40 különböző konfigurációt kínál a számlap személyre szabásához, így a felhasználók a számukra legfontosabb információkat jeleníthetik meg azon.

 

 

 

A Galaxy Watch eszközök képességei folyamatosan fejlődnek, a Watch3 pedig új egészségügyi és fitnesz funkciókkal is bővült. A Véroxigén-szint mérés (SpO2) lehetőséggel mérhető és követhető az oxigénszaturáció szintje és ehhez igazíthatók a wellness célok is. A segítség mindig csak egy karnyújtásnyira lesz a Galaxy Watch3 új megoldásával, amely érzékeli, ha a felhasználó elesik és automatikusan SOS üzenetet küld az előre meghatározott kontaktoknak.

 

Elkezdeni az edzéseket nem mindenki számára egyformán könnyű, a Samsung futóedzője számukra jelenthet nagy segítséget. A Futáselemzés funkcióval a felhasználók valós idejű visszajelzést kaphatnak futás közben, az edzés befejezésekor pedig hat tényezőre kiterjedő elemzést készít az eszköz, amely alapján javíthatnak a technikájukon és a teljesítményükön, valamint a sérülésveszély is csökkenthető. A kardióedzés követése közben elérhetők a maximális oxigénfelvételi szintre vonatkozó adatok, amelyek mutatják a szervezet terhelhetőségét. A felhasználók otthonában teljes körű szolgáltatást biztosító fitnesz stúdiót hozhatnak létre a Samsung Health segítségével, amelyben több mint 120 különböző edzésvideó érhető el. Az edzésterv kiválasztása után az kivetíthető Samsung Smart TV-re, a Galaxy Watch3 pedig automatikusan elindítja a követést és a méréseket. A megfelelő regenerálódás és pihenés legalább olyan fontos, mint az edzés maga, a Samsung éppen ezért 2014-es bemutatása óta folyamatosan fejleszti alvásfigyelő megoldásait. A Galaxy Watch3 megújult alvásértékeléssel és tippekkel érkezik, így még pihentetőbbek lehetnek az éjszakai órák.

 

A Galaxy Watch3 könnyedén működik együtt más Galaxy eszközökkel, így a Galaxy Note20 család telefonjaival is. A felhasználók automatikus válaszokat állíthatnak be szöveges- és képüzenetekre is, a telefonon érkezett emojikat és fotókat pedig a csuklójukon is megnézhetik. Az okosórával egyszerre több eszközön is könnyedén irányíthatók a mobilos élmények. Az okostelefonon lejátszott zene a forgatható gyűrűvel, a telefon egyes funkciói pedig egyszerű gesztusokkal is vezérelhetők, például a kéz ökölbe szorításával fogadhatók hívások, a csukló forgatásával pedig némíthatók az értesítések. Azok számára, akik hosszabb időt töltenének a telefonjuk nélkül, az LTE modellekkel közvetlenül is fogadhatók hívások és kezelhetők üzenetek, valamint lehetőség nyílik zenelejátszásra vagy alkalmazások indítására is. 

 

Galaxy Buds Live: Minden pillanat élőben 

A Galaxy Buds Live egyedülálló kialakítással érkezik. Az egyedi formavilág semmilyen korábbi fülhallgatóhoz nem hasonlítható. A Samsung teljesen átalakította a hagyományos formatervezést és a belső elemeket vízszintesen rendezte el, így a fülhallgató kiválóan illeszkedik a felhasználók fülébe és természetes kinézetet kölcsönöz a viselőjének. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Galaxy Buds Live akár egész napos használat esetén is kényelmes marad. A felhasználók a két különböző méretű tartószárnnyal igazíthatják saját méretükre az eszközt. 

 

 

 

A Galaxy Buds Live-ot arra tervezték, hogy életre keltse a hangokat. Az AKG szakértelmének és a Samsung hardverinnovációs tapasztalatának köszönhetően a Galaxy Buds Live magával ragadó hangélményt biztosít. A 12 mm-es hangszóróval és a basszus hangnyílással úgy szólal meg a zene, ahogy azt az előadók megálmodták. A három mikrofonnal és Hangfelvevő egységgel ellátott fülhallgatók felismerik a felhasználó hangját és gondoskodnak arról, hogy mindig érthető és tisztán hallható legyen a telefonban. A fülhallgatók Aktív zajszűrés funkcióval is rendelkeznek, így valósághű és kiterjedt hangzást biztosítanak, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kizárják a zavaró tényezőket, mint az elhaladó autók vagy a mosógép zaját és a fontos hírekre és beszélgetésekre tudjanak koncentrálni.

 

A Galaxy Buds Live kényelmes, csatlakoztatott felhasználói élményt kínál és többféle készülékkel képes együttműködni. A kompatibilis eszközök között zökkenőmentes a váltás, nincs szükség le- vagy újracsatlakozásra. A legújabb Galaxy eszközökkel együtt a Buds Live egészen különleges lehetőségeket kínál a felhasználóknak. A Galaxy Note20 okostelefonokkal készített videókhoz kristálytiszta hang rögzíthető a Galaxy Buds Live vezeték nélküli mikrofonjával. A Játék mód használatával csökkenthető a hang késleltetése, a Galaxy Note20 Dinamikus AMOLED 2X kijelzőjével pedig élvezetesebb lehet a játék. Az új Buds Together funkcióval felhasználók a hangminőség romlása nélkül, könnyedén oszthatják meg a legjobb zenéket a barátaikkal.  

 

 

 

A kényelmesebb navigáció érdekében a Galaxy Buds Live intuitív, érintésalapú felhasználói felületet kínál a vezérléshez, a Bixby pedig egyaránt lehetővé teszi a zenék közötti válogatást, az alkalmazások megnyitását és az üzenetek egyszerű elküldését. A Galaxy Buds Live erőteljes akkumulátorral érkezik. Teljesen feltöltve a fülhallgató akár 6 órányi lejátszásra képes, a töltőtok pedig többszöri töltéssel, összesen akár 15 órás zenei élményt biztosít. Amennyiben a felhasználóknak nincs ideje egy teljes töltésre, 5 perc alatt akár 1 órányi üzemidő érhető el.

 

Elérhetőség

A Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds Live Magyarországon 2020. augusztus 21-től lesznek elérhetők. Azok a felhasználók, akik 2020. augusztus 5. és augusztus 20. között rendelnek Galaxy Watch3 készüléket, vezeték nélküli töltőt és sportszíjat kapnak ajándékba.

 

A Galaxy Watch3 41 mm és 45 mm méretekben kapható, LTE és Bluetooth változatban egyaránt. A Galaxy Watch 41 mm-es változata Misztikus Bronz és Misztikus Ezüst színekben lesz elérhető, a Galaxy Watch 45 mm-es változata pedig Misztikus Ezüst és Misztikus Fekete árnyalatokban lesz kapható. A Galaxy Watch Titánium változata várhatóan a negyedik negyedévtől lesz elérhető. A 41- illetve 45 mm-es Bluetooth változat 149.990 és 159.990 forintos, az LTE verziók pedig 169.990 és 179.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhetők el. 

 

A Galaxy Buds Live augusztus 21-től kezdődően Misztikus Bronz és Misztikus Fehér, valamint Misztikus Fekete színekben lesz elérhető, 69. 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50