Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei elegáns okosórája

forrás: Prím Online, 2021. április 14. 10:03

Új egészségfigyelő funkciókkal, véroxigénszint-méréssel, tíz napos üzemidővel érkezik Magyarországra a Huawei egyszerűen testre szabható, elegáns okoskarkötője. 

A Watch Fit sorozat legújabb tagját, a Watch Fit Elegant-ot prémium anyagokból készítették: rozsdamentes acél készülékház, csiszolt üvegfelület és különlegesen puha anyagú óraszíj biztosítja a letisztult és minőségi viseletet. Emellett teljes értékű okoseszközként kapcsolódik a telefonunkhoz – Android és IOS rendszerekhez egyaránt – és megjeleníti a legfontosabb értesítéseket is.  

 

 

Visszafogott elegancia

A Huawei Watch Fit Elegant letisztult, mégis elegáns megjelenésű, csúcskategóriás termék. Rozsdamentes acél készülékháza, csiszolt üvegfelületű kijelzője és a különleges, puha fluorelasztomer szíja a prémium termékek közé emelik a karkötőt. Időtálló klasszikus színeinek – Jégfehér és Éjfekete – köszönhetően bármilyen élethelyzetben, kényelmes és könnyű viselet.  

 

Az új Huawei Watch Fit Elegant óraszámlapja egy gombnyomással testre szabható. Az okostelefonról akár egyetlen koppintással beállítható egy új háttérkép.  

 

Valós idejű futáselemzés 

A Watch Fit Elegant elegáns megjelenése mellett profi edzőtárs is: több mint 96 edzésmódot támogat.  A készülék 12 további, specifikus mozgásformával segíti a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, valamint a váll és a nyak lazítását. Ezek helytől és időtől függetlenül bármikor, akár az irodában, munka közben, vagy otthon is elvégezhetők. 

 

Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, a beépített GPS és más érzékelők segítségével elemzi a lépésszámot. Tizenhárom beépített futóprogramja és a Huawei intelligens technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés hatékonyságának növelése és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig. Ezek alapján a felhasználók könnyebben kialakíthatják saját edzésprogramjukat, és lépésről lépésre elérhetik kitűzött céljaikat.

 

Véroxigénszint mérés 10 napig

A Watch Fit Elegant összetett egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, illetve a menstruációs ciklus megfigyelése lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat egészségi állapotukról, valamint figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban.

 

Az eszköz bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos akkumulátor-üzemidőt kínál, míg a gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető.  

 

Árak és elérhetőségek

A Huawei Watch Fit Elegant Éjfekete és Jégfehér színben április 15-től elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Az Extreme Digital és a Telekom üzleteiben ugyanakkor április 15. és 25. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak 9.990 Ft értékben.

Az eMag felületén pedig kedvezményes áron, bruttó 39.990 Ft-ért megvásárolható a Watch Fit Elegant a fenti időszakban.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14