A stadionok hangulata a nappaliba költözik a Samsung The Premiere projektorával

forrás: Prím Online, 2021. június 30. 15:27

Az otthoni szórakozás egészen új értelmet nyert az elmúlt években. A sportcsatornák, streaming szolgáltatások és a közösségi médiás élő közvetítések átalakították a sportközvetítések és hírek világát. Ez a változás is hozzájárul a nagyképernyős szórakoztató készülékek, a televíziók és a projektorok iránti kereslet növekedéséhez, hiszen a felhasználók kiemelkedő minőségben szeretnék követni a legizgalmasabb mérkőzéseket otthonról is.

A sportligák és a nagy bajnokságok már világszerte a pandémia előtti izgalmakat idézik, így a felhasználók egyre több meccset követhetnek otthonról, anélkül, hogy egy percet is kihagynának az akcióból. Ahhoz, hogy a stadionok atmoszférája a lakást is átjárja, ultranagy, magas képminőséget biztosító kijelzőre és erőteljes hangzásra van szükség, a Samsung The Premiere projektorával pedig a gyepen játszódó jelenetek szinte megelevenednek. A kiemelkedő térhangzásnak köszönhetően a felhasználók otthon is megtapasztalhatják a lelátók hangorkánját.

 

130 colos, ultranagy kép enged betekintést a stadionokba

A The Premiere lézeres technológiája az átlagos tévéknél jóval nagyobb képet vetít ki, így szinte bármilyen sík felület percek alatt kijelzővé változhat. A készülék rugalmasan elhelyezhető, még úgy is képes akár 130 colos képet kivetíteni, ha a faltól csupán 23,8 centiméterre állítják fel. A projektor használatához nincs szükség bonyolult összeszerelésre, elég, ha a felhasználók csatlakoztatják az elektromos hálózathoz és az otthoni Wi-Fi-hez. Az egyszerű és kompakt kialakításnak köszönhetően nem szükséges hosszasan állítgatni a vetítési távolságot, vagy a plafonra szerelni a készüléket, az a helyiség bármely pontján felállítható.

 

 

Dinamikus 4K felbontás, hogy látszódjon, valóban les volt-e

A Samsung kiemelkedő tévés technológiákat integrált a The Premiere projektorba, így a felhasználók a hatalmas képátló esetén is éles és dinamikus képeken követhetik a nap mérkőzéseit. A csúcstechnológiás hármas lézernek köszönhetően a The Premiere látványos és gazdag képi világot képes megjeleníteni. A csapatok színei élesebben jelennek meg, az akciódús helyzetekben is pontosan látható marad a labda útja és az ünneplés eufóriája is átélhető lesz. Legyen szó egy lebilincselő 4K sport-dokumentumfilmről, vagy a döntőről, a The Premiere ultranagy képén a fontos részletek is láthatóak lesznek. 

 

Lenyűgöző képminőség, napszaktól függetlenül

A projektorok képminőségét a környezeti fényviszonyok általában jobban befolyásolják, mint a hagyományos tévéképernyőkét. Éppen ezért is fontos, hogy a projektor képes legyen nagy fényerővel megjeleníteni a képeket, hogy egy pillanat se vesszen kárba a közvetítésből. A felhasználók a 2800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően még napközben, akár a szoba besötétítése nélkül is nézhetik a napközbeni sportközvetítéseket. 

 

Magával ragadó, All-in-One (minden egyben) hangszóró az élő stadionélményért

Az igazi stadionélmény eléréséhez a magas minőségű hangzás legalább olyan fontos, mint a kép. A szurkolók éneke és a kommentátor hangja hozzátartoznak az autentikus meccshangulathoz. A The Premiere a beépített erőteljes, 4.2 csatornás, 40 W-os hangrendszernek köszönhetően háromdimenziós, magával ragadó hangzást kínál akár külső, extra hangszórók nélkül is. 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14