Nyári Black Friday a Vivre-n

forrás: Prím Online, 2021. július 5. 17:03

Ma délután 6 órától indítja el a Vivre nyári Black Friday akcióját. Az akár 85%-os kedvezmény 321 ezer termékre érvényes, ezek közül 300 ezer a Vivre kínálatából származik, 21 ezer pedig a Vivre Marketplace kiskereskedőitől. 

Ez a második év, amikor a Vivre nyári Black Friday kampányt is szervez, és mivel a kedvezmény  minden termékkategóriára érvényes, a vásárlók már 57 990 Ft-tól szerezhetnek be kanapékat, 7590 Ft-tól székeket, 1490 Ft-tól kertészkedéshez szükséges eszközöket, 4290 Ft-tól életmód és divat kategóriájú termékeket, 990 Ft-tól konyhai kellékeket,  8290 Ft-tól pedig ágyneműket. 

 

A vásárlói élmény javításáért a vállalat kifejlesztett egy kiterjesztett valóság (AR) funkciót, amely elérhető a Vivre applikáción és a vivre.hu weboldalon. A vásárlók több mint 1700 terméket próbálhatnak ki digitálisan a rendelés előtt. Az AR-funkcióval tesztelhető termékek könnyen felismerhetőek a 3D Model/kiterjesztett valóság szűrővel. 

 

 

„Az év első fele komoly logisztikai átszervezéseket igényelt a Vivre-nél. Átalakítottuk a raktárainkat, növeltük a tárolókapacitásainkat, és folyamatosan korszerűsítjük a rendeléseket feldolgozó rendszerünket. A kiszállítás idejének lerövidítése idén is fontos célunk, a Vivre Marketplace gyors fejlődése pedig közvetlenül segíti ennek a megvalósulását, ennek köszönhetően már 122 ezer gyors kiszállítású termék érhető el kínálatunkban. Épp ezért a nyári Black Friday akciónk alatt a vásárlók nemcsak a vonzó árakat, hanem a megrendelt termékek gyors kiszállítását is élvezhetik” – hangsúlyozza Andrei Stănescu, a Vivre kereskedelmi igazgatója.

 

A kampányt mind a 9 országban megszervezik, amelyekben a Vivre jelen van: Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban és Görögországban. További információ, valamint egyéb meglepetések a www.vivre.hu/blackfriday honlapon találhatóak.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban is tovább növelte nyereségességét az OXO Technologies Holding Nyrt.

Megjelent az OXO Technologies Holding Nyrt. 2023. évi tőzsdei jelentése. A beszámoló a cégcsoport sikeres gazdálkodását, növekvő nyereségességét és kezelt vagyonának dinamikus bővülését mutatja. 

2024. április 29. 16:13

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Rangos szakmai versenyen díjazták a Mercedes-Benz duális képzésének tanulóit

2 kategóriában győztek és összesen 4 dobogós helyet szereztek a Szakma Sztár Fesztiválon április 26-án a kecskeméti Mercedes-Benz Academy diákjai. Az országos versenysorozaton 21 tanuló 4 szakmában képviselte a Mercedes-Benz Hungary Kft.-t. 

2024. április 29. 13:07

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

Tizenegyedik alkalommal díjazták Randstad Awarddal hazánk legnépszerűbb munkáltatóit. A magyar munkavállalók véleménye szerint idén a LEGO a legvonzóbb hazai munkáltató, a BT (British Telecommunications) lett a második, a harmadik helyen pedig a Mercedes-Benz végzett. 

2024. április 29. 11:38

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50