Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

forrás: Prím Online, 2022. május 10. 15:35

Stratégiai szövetséggé mélyítette korábbi együttműködését a BDO globális pénzügyi tanácsadóhálózat és a Microsoft techóriás. A nagy nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cégek körében példátlan megállapodást május 10-én, Brüsszelben írta alá a két fél. Ennek értelmében a 164 országban és régióban jelenlévő, elsősorban a KKV szektorban erős BDO minden képviselete egységesen a Microsoft üzleti felhőmegoldásait használja, hogy még hatékonyabbá tegye tanácsadói és ügyfelei munkáját.

A hároméves együttműködési megállapodás értelmében a BDO irodái ‒ köztük a magyarországi is ‒ nemcsak használják a Microsoft Azure, a Microsoft 365 és a Dynamics 365 platformokat, de segítségükkel innovatív digitális szolgáltatások és megoldások egyre szélesebb körét kínálják a BDO ügyfeleinek világszerte. A BDO ügyfelei tehát bármely iparágban használhatják majd a Microsoft felhő-, adat-, AI-, biztonsági és megfelelőségi megoldásait. A megállapodás a következő időszakban globálisan több mint 775 ezer vállalati ügyfelet érint majd. A közös munka részeként a BDO munkatársai jelentősen fejlesztik tudásukat, szakértelmüket a Microsoft megoldásokkal kapcsolatban, hogy KKV ügyfeleiknek jelentős hozzáadott értéket adhassanak a vállalati digitalizáció terén.

 

A magyarországi BDO-nak egy ideje külön üzletága foglalkozik a Microsoft termékek támogatásával és bevezetésével. Ez a tanácsadó cégek körében itthon is egyedülálló tény jelentősen bővíti a kínált szolgáltatások perspektíváját és egyedülálló szinergiákra teremt lehetőséget a cég ügyfelei számára.

 

 

Rodney Clark, a Microsoft globális csatornaértékesítésért felelős vállalati alelnöke és csatornaigazgatója a megállapodás kapcsán elmondta, hogy „a Microsoft örömmel csatlakozik a BDO-hoz, mert a BDO mély üzleti ismeretei a Microsoft felhőalapú megoldásaival és szolgáltatásaival kombinálva világszerte lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti átalakulást és növekedést."

 

Keith Farlinger, a BDO globális vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömömre szolgál a Microsofttal kötött stratégiai szövetségünk bővítése. A Microsoft támogatásával a BDO megújítja tanácsadói szolgáltatási kínálatát, és még több lehetőséget teremt ügyfelei számára a fejlődésre.”

 

Gerendy Zoltán, a magyarországi BDO vezető partnere a megállapodás kapcsán hozzátette: a két multinacionális vállalat egyezsége, a kapcsolat elmélyítése mindenképp új korszakot nyit a BDO informatikai készségeiben, és ebből egészen biztos, hogy a cég hazai ügyfelei is profitálnak. Ennek kapcsán a BDO Magyarország is elindította nemrég új Digitális szolgáltatásokat nyújtó üzletágát, mely már most is jelentős érdeklődésre tett szert, továbbá a Könyvelési üzletág szolgáltatási portfóliójának is számos Microsoft termék képezi alapját, mely megoldások biztosítják a modern és innovatív ügyfélkiszolgálást.

IT-szolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt száguld az autóipar és az SAP a digitális jövő felé

Figyelemre méltóan gyors változásoknak lehetünk tanúi manapság az autóiparban – gondoljunk akár a vezetéstámogató rendszerekre, az elektrifikációra vagy az újrafelhasználásra. Átalakulnak a vásárlási szokások is, az autószalonok helyett egyre többen vesznek járművet online. A generatív mesterséges intelligencia pedig várhatóan még több változást kényszerít ki. Az iparág saját versenyképességének fenntartásáért nagy figyelmet fordít a digitalizációra. 

2024. március 18. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15