Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

forrás: Prím Online, 2022. május 25. 12:15

Büszkén viselheti az SAP Hungary ezentúl a “Megbízható Munkaadó 2022/23” címet. A cég 21 másik vállalattal együtt a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara pályázatán nyerte el a lehetőséget. A díjat olyan vállalatok kaphatják meg, amelyek példaértékűen gondoskodnak dolgozóik munka- és életkörülményeiről.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) éves taggyűlésén május 19-én 22 tagvállalata vehette át a Megbízható Munkaadó 2022/23 elismerő címet. A kitüntető oklevelet az SAP Hungary Kft-nek is Sávos András, a DUIHK elnöke és Palkovics László innovációs és technológiai miniszter adta át.

 

A 2017-ben alapított díjjal mindig olyan cégeket jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A kezdeményezéssel a kamara a cégek figyelmét szeretné felhívni arra, milyen fontos megteremteni a jó munkahelyi feltételeket, a munkavállaló-barát környezetet. 

 

 

„Büszkeséggel tölt el, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén ismét átvehettük a Megbízható Munkaadó címet. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, amivel a munkahelyi környezetet hatékonyabbá és kényelmesebbé tehetjük a kollégák számára, illetve rendszeresen biztosítjuk számukra a szükséges képzéseket, amik segítségével folyamatosan fejlődni tudnak és haladni előre a kitűzött karrierúton. Hatalmas bővülésen esett át a vállalat az elmúlt években, a folyamatos növekedésnek köszönhetően mára már közel 1500 kolléga dolgozik a Budapesten. Fontos visszajelzés számunkra, hogy az ő elégedettségük mellett egy ilyen tapasztalt szakmai zsűri szerint is jó úton járunk” – mondta el a díj kapcsán Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője

 

A pályázati feltételek teljesítését minden évben egy szakmai zsűri állapítja meg. A résztvevőknek egy részletes kritériumrendszer alapján kell ismertetniük gyakorlati megoldásaikat, vállalati irányelveiket a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, a fejlődési és karrierlehetőségek terén. A címet két naptári évre ítélik oda, ezután a vállalatoknak újra pályáznia kell a címre. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15