Black Friday vásárlási kisokos a Mio-tól

forrás: Prím Online, 2022. november 16. 21:17

Már alig várod a Black Friday napokat, amikor az év legcsábítóbb akcióira vadászhatsz? A Mio is szuper ajánlatokkal érkezik: a belépő szintű autós fedélzeti kameráktól kezdve a csúcsminőségű készülékekig közel 4000 darab terméket kínál akár 30%-os árengedménnyel. Szeretnél a legjobb ajánlatra lecsapni? Készülj fel a vásárlásra előre és kövesd tippjeinket, hogy biztosan a tied legyen a kiszemelt akciós Mio menetrögzítő kamera!

Az év várva várt shopping-eseménye a Black Friday, amikor akár olyan áron juthatsz termékekhez, amiről eddig csak álmodni mertél. Ilyenkor vásárlók milliói állnak egy képzeletbeli rajtvonalnál, hogy amint eldördül a startpisztoly, fénysebességgel tegyék be valódi vagy virtuális kosarukba a kiválasztott akciós árukat. Hogyan legyél az elsők közt, akik megszerzik a Mio akár 30%-kal olcsóbban kínált fedélzeti kameráit? Tippjeink ebben segítenek neked!

 

 

#1 Kövesd a márkákat! A legtöbb márka és áruház jelen van a közösségi médiában, keresd meg kedvenceidet a különböző platformokon, és értesülj elsőkézből az akciókról, eseményekről.

 

#2 Iratkozz fel! Ha regisztrálsz egy cég hírlevelére, hűségprogramjára, szintén az elsők között juthatsz hozzá információkhoz. Sőt, akár egyedi kedvezményben is részesülhetsz! 

 

#3 Készíts listát! Írd össze, mit szeretnél venni a Black Friday napokon. Látogass el a Mio weboldalára is, ahol összehasonlíthatod a menetrögzítő kamerákat, és kiválaszthatod, melyikre van szükséged. A belépő szintű, stílusosan kompakt MiVue C312 készülék 1080 pixeles Full HD kamerával rögzíti az út minden szükséges részletét. A 130°-os nagylátószögű lencsének köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy semmi sem marad le a képről.


A Mio termékkínálatának csúcsát jelenti a MiVue 886 4K, amely 4K felbontásban, 160°-os nagylátószögű lencsével készíti kiváló minőségű felvételeit, akár rossz látási viszonyok között is. Továbbá beépített WIFI, sebességmérő kamerára figyelmeztetés, másodpercekénti mentés is elérhető benne.

 

#4 Készülj fel! Válaszd ki előre a Mio weboldalán, milyen fedélzeti kamerát szeretnél venni, majd keress rá egy árukereső-oldallal, hogy melyik partnerünknél kapható. Itt készítsd el előre a vevői profilodat, hogy a Black Friday alatt ezzel már ne menjen az idő!

 

#5 Legyen B-terved! Megvan a bevásárlólista? Még ne dőlj nyugodtan hátra! Bármikor elvihetik az orrod elől a kiválasztott terméket, ezért jó, ha több opcióval készülsz egy adott termékkategóriában. A Mio is számos modellt kínál a Black Friday idején, írj fel többet a listádra! Akár olyan készüléket is választhatsz, amely egyszerre tartalmazza az első és a hátsó menetrögzítő kamerát. A Sony kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelőjével ellátott MiVue C588T Dual például amellett, hogy elöl-hátul rögzíti az eseményeket, parkolás közben* is vigyáz az autódra, hiszen automatikusan elindítja a felvételt, ha mozgást észlel a jármű előterében.

 

#6 Őrizd meg a számlát! Vásárlás után tartsd meg a blokkot, számlát, hiszen csak ezzel együtt tudsz később reklamálni, ha szükséges. Amennyiben webshopban vásároltál, úgy 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted a terméket, amelynek ellenértékét az eladó köteles visszafizetni neked.

 

Az akcióban többek között az Auchan, Best Byte, eMAG.hu, Euronics, Media Markt vesz részt. A Black Friday hivatalos időpontja 2022. november 25., de van, ahol már elkezdődött a leárazás. Az eMAG webshopjában pedig november 18-án lesz a Black Friday!

 

_______________

*Használatához SmartBox III szükséges, amelyet külön kell megvásárolni.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50