Mostantól még több néző élvezheti Magyarország legújabb sportcsatornájának exkluzív tartalmait

forrás: Prím Online, 2022. december 9. 19:00

December elejétől 8 megye újabb 350 településén láthatják a Network4 csatornájának műsorát. A Tarr Kft. ügyfelei előfizethetnek mindkét sporttelevízió adására, a MATCH4-re és testvércsatornájára, az ARENA4-re is.

A MATCH4 bevezetését a piac remekül fogadta, a Tarr Kft.-vel kötött megállapodást követően pedig a nagy és közepes szolgáltatók közül már csak a Telekom kínálatában nem szerepel, hiszen a Network4 korábban már megállapodott a Vodafone-nal, a DIGI-vel, a DirectOne-nal, a Teleunionnal, a VidaNettel, a PR-TELECOM-mal, a PickUp-al és az Invinetworkkel is.

 

arena4.network4.hu

 

Az augusztusban indult csatornán láthatják a magyar sportrajongók a világ legnézettebb futballbajnoksága, a Premier League egyes meccseit, kizárólag itt láthatók a francia Ligue 1 mérkőzései, de a sportrajongók rendszeresen láthatnak összecsapásokat a skót Premiershipből, az angol Championshipből és az angol ligakupa fordulóiból is. Kizárólag a Network4 adói rendelkeznek a NASCAR- és az IndyCar versenyek, valamint a MotoGP-futamok közvetítési jogaival, és rendszeresen közvetítenek a WTA tour versenyeiről is.

 

„Üdvözöljük a Tarr Kft. előfizetőit a látványos sportok világában. Örülünk, hogy értékes szórakoztató tartalmaink, azaz a STORY4, a FILM4, a TV4 és a GALAXY4 mellett már nemcsak az ARENA4, hanem a MATCH4 is majdnem minden szolgáltató kínálatában szerepel, így joggal mondható, hogy a Network4-csoport a hazai televíziós piac megkerülhetetlen tényezőjévé vált" – mondta Ryszka Sambor, a Network4 Media Group igazgatósági tagja.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Két versenyautóhoz szállít motort és hibrid hajtást is fejleszt a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

Mérföldkőhöz érkezett idén a SZEngine Team: egyrészt két Formula Student-versenycsapat autójában is győri szív „dobog” majd, másrészt most először nyit a gárda a hibrid hajtások irányába, olyannyira, hogy ősszel már tesztelik is az innovatív technológiát. A Széchenyi-egyetem motorfejlesztő hallgatói csapata a versenyek előtti szokásos rollout eseményén leplezte le elkészült fejlesztéseit.

2024. június 8. 15:08

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

A foci-Eb megnégyszerezheti a telekocsi forgalmat

Ismét foci-Eb-re utazhatnak a hazai szurkolók, június 15-én Kölnben, 19-én és 23-án pedig Stuttgartban játszik a magyar válogatott. Az Oszkár Telekocsi adatai alapján már a 2016-os franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt is megnégyszereződött a telekocsi forgalom, így egy-két hét múlva ennél akár még nagyobbat nőhet a foglalások száma, tekintve, hogy Németország eddig is a legnépszerűbb külföldi célállomás volt a hazai telekocsizók körében. 

2024. június 8. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47