Az LG MoodUP hűtőszekrénye színesebb életstílust hoz a konyhába

forrás: Prím Online, 2022. december 26. 15:09

Az LG Electronics (LG) a 2023-as CES kiállításon izgalmas, új, választható színopciót mutat be úttörő jelentőségű MoodUP hűtőszekrényéhez, amely így még inkább személyre szabott élményt kínál. Az LG a világhírű Pantone Intézettel együttműködve egészítette ki változtatható színű készülékének palettáját a Viva Magentával, amely egyúttal a Pantone 2023-as év színe is. Az erőteljes bíborvörös árnyalat izgalmas, drámai megjelenést kölcsönöz a belső tereknek, felélénkítve vibrálásával bármely enteriőrt.

A 2022-es berlini IFA kiállításon a MoodUP hűtőszekrény gazdag és dinamikus színek széles választékával mutatkozott be: a felhasználók a változtatható színekkel bármikor könnyen felfrissíthetik konyhájuk hangulatát, megjelenését. Az LG és a Pantone Intézet szoros együttműködésének köszönhetően a most érkező új, stílusos Viva Magenta színnel a hűtőszekrény felső ajtópanelje immár összesen 23 elegáns színben képes pompázni. A négyajtós, franciaajtós kialakítású modell színeit tulajdonosaik kedvük szerint állíthatják össze – több mint 190 000 lehetséges színkombináció közül választhatnak.

 

A színek – köztük akár az új Viva Magenta – az intuitív LG ThinQ alkalmazás segítségével könnyedén kiválaszthatók és beállíthatók. Mindez azt jelenti, hogy az LG innovatív konyhai megoldása a LED-es, színváltós ajtópanelek alkalmazásával lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját ízlésük szerint változtassák hűtőszekrényük kinézetét a külső elemek fizikai cseréjével járó bosszúság és költségek nélkül. 

 

 

Amennyiben a felhasználók hagyományosabb konyhai megjelenésre vágynak, bármikor kikapcsolhatják a MoodUP hűtőszekrény LED-es ajtópaneljeit: ilyenkor a Lux szürke és Lux fehér színek kombinációját élvezhetik. Ez az időtlen és visszafogott, tiszta és hűvös hatású kombináció, amely a különböző színű kövek természetes, finom kontrasztját idézi, bármilyen stílusú konyhához illeszkedik.

 

„Az, hogy 2023-ban az év Pantone színével, a Viva Magentával egészül ki a MoodUP hűtőszekrény színkínálata, tökéletesen szemlélteti az LG innovatív ThinQ UP készülékeinek kényelmes testreszabhatóságát" – mondta Lyu Jae-cheol, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

Kulcsszavak: LG LG Electronics LG ThinQ

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50