Multisoft - Navision Financials

, 2001. február 25. 21:02
A Navision Financials integrált vállalatirányítási rendszer jelenleg 41 000 felhasználó mindennapi munkáját könnyíti meg világszerte, Németországban például piacvezető a középvállalatok számára kínált vállalatirányítási rendszerek között. Hazánkban is egyre több cég használja ki ennek a teljesen integrált, de modulonként bővíthető rendszernek az előnyeit.
A Navision Software az értékesítést egy háromszintű hálózaton keresztül végzi, amelynek szereplői az anyacég mellett a Navision Területi Képviselők és a Navision Solution Centerek. A Navision Területi Képviselők támogatják a Navision Solution Centerek munkáját, biztosítják a helyi verziók kifejlesztését az egyes országokban. A Multisoft Kft. mint Navision Solution Center pedig közvetlen és szoros kapcsolatban áll a végfelhasználókkal, felméri igényeiket, testre szabja a programot, illetve felelős az oktatásért, a támogatásért, a karbantartásért és a rendszer követéséért is.

Ha Ön is szeretne meggyőződni a Navision Financials könnyű kezelhetőségéről és a funkciók sokrétűségéről, akkor látogasson el a Számvitel 2001 Szoftverbörzére a Hotel Kempinskibe, a 2. standra - vagy irodánkba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52