Íme a Sony két legújabb fejhallgató modellje

forrás: Prím Online, 2023. február 24. 15:33

A Sony két új fejhallgatót jelentett be – a WH-CH720N-t és a WH-CH520-t – így a zenekedvelőké a választás, hogy a kritikusok által is elismert hangtechnológiával felszerelt, vezeték nélküli fejhallgatók közül melyik a számukra tökéletes választás.

 

• Egész napos, zaj nélküli kényelem a WH-CH720N-nel a Dual Noise Sensor technológiának és a díjnyertes WH-1000XM5 integrált Sony V1 processzorának köszönhetően

• WH-CH520 akár 50 órás akkumulátor-üzemidővel

 

A WH-CH720N vezeték nélküli fejhallgató, a Dual Noise Sensor technológiával és a Sony integrált processzor V1 chipjével biztosítja a zajszűrést. Emellett a könnyű kialakításnak és az akár 35 órás* akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően hosszabb ideig élvezhető a zene zavaró háttérzajoktól mentesen.

 

A WH-CH520 vezeték nélküli fejhallgató az egész napos kényelem mellett akár 50 órás akkumulátor-üzemidőt és továbbfejlesztett hívásteljesítményt biztosít, megfelelve a mindennapok elvárásainak. Négy színben kapható – fekete, kék, fehér és bézs –, hogy mindenki stílusához illeszkedhessen. 

 

Mindkét modell rendelkezik Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) funkcióval, amely visszaadja az előadó eredeti hangzását, valamint multipontos csatlakozási lehetőséggel, hogy egyszerű legyen a más eszközökhöz való csatlakozás. 

 

 

Egész napos kényelem, zaj nélkül

 

Akár hosszabb utazás, akár egy pihentető kávé mellett, a WH-CH720N fejhallgató a Sony-tól megszokott, fejlett hangszűrő teljesítményt nyújt, háttérzaj nélkül az integrált V1 processzornak és a kettős zajérzékelő technológiának köszönhetően. 

 

A V1 integrált processzor segít kiszűrni a külvilág zajait, mindezt alacsony késleltetéssel, hogy minden eddiginél zavartalanabb lehessen a zenehallgatás. A WH-CH720N két mikrofonnal is rendelkezik mindkét oldalon, amelyek Dual Noise Sensor technológiával párosulva rögzítik a környezet hangjait. Így bárhol is jársz, a külső zajokat blokkolhatod, és csak a zenére fókuszálhatsz.

 

Ráadásul a Sony| Headphones Connect alkalmazásnak köszönhetően 20 különböző szintben szabályozható a hangzás útközben is.

 

 

Kényelem, akármeddig is hallgatod

 

A WH-CH720N készülékkel soha nem kell megszakítani a kedvenc zenék hallgatását. A fejhallgató ergonomikus kialakítású, így feltűnésmentes a viselete akár órákon át is. A mindössze 192 g-os WH-CH720N a Sony legkönnyebb, zajszűrős vezeték nélküli fejhallgatója. A kényelmes műbőr és uretán anyagok optimális méretű fülpárnával kombinálva kivételes kényelmet biztosítanak. Az akkumulátor akár 35 órás üzemideje bekapcsolt zajszűréssel is elegendő energiát biztosít az éjjel-nappal tartó zenehallgatáshoz.

 

A WH-CH520 modellt mindennapi használatra tervezték. Az akár 50 órás akkumulátor-üzemidővel napokig működőképes maradhat. Így anélkül hallgathatod kedvenc zenéid, hogy aggódnod kellene a készülék merülése miatt. A fülhallgató párnázott, állítható fejpánttal, puha fülpárnákkal és könnyű kialakítással rendelkezik, biztosítva a tökéletes illeszkedést és a hosszútávú kényelmet.

 

 

Kiváló hangzás minden dalhoz

 

Éld át a természetes, kristálytiszta és harmonikus hangzást mind a WH-CH720N, mind a WH-CH520 Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) készüléken, amelyek koncert minőségű élményt biztosítanak. Amikor az eredeti zenét tömörítik, az elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek a zeneszám részletgazdagságát és élvezeti élményét adják. A Sony Digital Sound Enhancement Engine helyreállítja ezeket, hogy az eredeti felvételhez hű, kiemelkedő minőséget adhassa vissza.

 

A WH-CH720N integrált V1 processzora szintén autentikus élményt nyújt azáltal, hogy a zene legapróbb részleteit is csak minimális torzítással adja vissza. A hangbeállítást szándékosan úgy tervezék, hogy az az alacsonytól a magas frekvenciákig egyensúlyban legyen, természetes és tiszta hangzással.

 

Nem számít, hogy dallamos pop zene szól vagy rap lágy basszussal, a WH-CH720N és a WH-CH520 a Sony | Headphones Connect alkalmazás Equalizer funkciójával testreszabható a hangzás. Számos beállítás közül lehet választani, hogy a hangminőség az éppen hallgatott zenei műfajhoz igazítható legyen, de akár egyéni beállításokat is lehet rögzíteni.

 

 

Kristálytiszta kommunikáció

 

A WH-CH720N továbbfejlesztett technológiai jellemzőinek köszönhetően még kiválóbb a hívásminőség. A Precise Voice Pickup technológiával ellátott Beamforming mikrofonok úgy lettek tervezve, hogy tisztábban és pontosabban rögzítsék a beszélő hangját különböző környezetekben. A mikrofonok körüli, újonnan kifejlesztett szélzajcsökkentő minimalizálja a háttérzajt, így a beszélgetések és a zene tisztán és zavartalanul hallható.

 

Akár online kurzusról vagy munkahelyi megbeszélésről van szó, a WH-CH520 kiváló hívásminőséget biztosít. A fülhallgató gombjai segítségével fogadhatóak a hívások, így nem szükséges a telefon elővétele. A beépített csúcsminőségű mikrofonok és a zajszűrő segítségével a WH-CH520 csökkenti a környezeti zajok beszűrődését hívás közben, így még hangos háttérzajok közepette is zavartalanul lehet vele telefonálni.

 

A WH-CH720N és a WH-CH520 is rendelkezik multipont csatlakozással, egyszerű gombos kezelhetőséggel és hangvezérléssel**. Mivel a Swift Pair és a Fast Pair funkcióval a csatlakozás még egyszerűbb, ezek a fejhallgatók ideálisak a mindennapi használatra.

 

A fenntarthatóság jegyében tervezve

 

A Sony ezeket a fejhallgatókat a környezetvédelem nevében tervezte. A WH-CH720N és a WH-CH520 csomagolásában***  nincs műanyag, amelyet az alacsony toxicitású gyártási elvek alapján és a Sony "Road to Zero" környezetvédelmi programjának megfelelően terveztek. Mindkét fejhallgató újrahasznosított műanyagokat is tartalmaz****.

 

Árazás és elérhetőség

 

A WH-CH720N fekete, kék és fehér színben kapható, és 2023 márciusától lesz megvásárolható 150 eurós ajánlott fogyasztói áron.

A WH-CH520 fekete, kék, fehér és bézs színben kapható, és 2023 márciusától lesz megvásárolható 70 eurós ajánlott fogyasztói áron.

 

____________________

*Bluetooth csatlakozás, valamint a kikapcsolt DSEE és AAC kodek esetén az akkumulátor élettartama zenelejátszás során legfeljebb 35 óra. A használati órák a körülményektől függően rövidebbek lehetnek.

**A WH-CH720N hangalapú asszisztens lehetővé teszi, hogy az "Ok Google" vagy "Alexa" kimondásával kihangosított segítséget kapjon. 
A WH-CH520 támogatja a hangvezérlést – a lejátszás/hívás gomb megnyomásával segítséget kaphat a Google-től vagy Siritől.

***A bevonó és ragasztóanyagok nem tartoznak ide. Ez régiónként változik.

****Újrahasznosított műanyagot használnak a fejhallgató testének több részében, ami változhat.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A Sony 4 győzelmet ünnepel a 2024-es TIPA Awardson

A Sony büszkén jelenti be, hogy a nagyhírű Technical Image Press Association ismét négy TIPA-díjjal ismerte el a Sony teljesítményét és innovációját. Idén a Sony többek között a "LEGJOBB PROFESSZIONÁLISABB HYBRID KAMERA" elismerést kapta az Alpha 9 III és a "LEGJOBB APS-C EXPERT KAMERA" címet az Alpha 6700 számára.

2024. április 20. 13:14

A Sony bemutatja a BRAVIA Theatre vadonatúj otthoni audio termékcsaládját

A Sony megújítja BRAVIA márkáját, hogy gazdagítsa az otthoni filmnézést és moziélményt. A streaming szolgáltatások elterjedésével egyre népszerűbbé vált a kényelmes otthoni filmnézés. A Sony széles termékválasztékát, például a digitális mozifilmes kamerákat, professzionális monitorokat és professzionális fejhallgatókat a filmgyártás szakemberei széles körben használják, így a vállalat mélyre hatóan ismeri a moziipart, valamint a filmkészítők és tartalomkészítők törekvéseit. 

2024. április 18. 11:40

Sony: Masszív basszus, határtalan élmény

A Sony bejelentette az ULT POWER SOUND termékcsaládot – a vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók új sorozatát, amelyet úgy terveztek, hogy a hallgatóban olyan érzést keltsen, mintha az aréna első sorában lenne. A zene szerelmeseinek készült, erőteljes, mély hangzást produkál, amelytől megremeg az ember szíve.

2024. április 12. 15:12

Megaerős WiFi egy kompakt adapterben és egy sokoldalú USB hub

A régebbi típusú laptopok és számítógépek csak korlátozott mértékben, lassabb sebességgel vagy egyáltalán nem támogatják a vezeték nélküli hálózatokat. Sőt, sok esetben a laptopok WiFi-moduljának cseréjét tovább nehezíti az esetleges garanciavesztés vagy a kompatibilitás hiánya is. Erre jelent megoldást a Sandberg USB 3.0-ás kompakt WiFi-adaptere, a Mini WiFi Dongle.

2024. április 1. 14:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50