iBaan: bemutatták a Baan következő generációs e-business termékeit

Kovács Attila, 2001. február 28. 09:53
A leginkább a termék-előállító vállalatoknak pozícionált integrált vállalatirányítási rendszeréről ismert, és újabban az angol Invensys cég tulajdonában lévő Baan Company február 27-én Bécsben mintegy száz résztvevővel rendezte meg új iBaan nevű e-business stratégiáját, termékeit és portálját bemutató közép-európai találkozóját.
Az eseményen, amelyen a Baan top menedzsmentjének képviseletében többek között Stefan Exner, a régióért felelős vezérigazgató, Michael Weidel, az e-business üzletág igazgatója és Ernst Hofer, a kelet-európai terület vezetője adott tájékoztatást, jelentős számú magyar felhasználó és partnercég képviseltette magát, valamint a hazai szaksajtó munkatársai is jelen voltak.

Az esemény üzenetét Halász Gábor, a kiemelt hazai Baan reseller Datorg Team Kft. vezetője abban látja, hogy az ismert szoftver-előállító cég kemény kétéves k+f eredményeivel, kész és könnyen használható, ugyanakkor a világon az élvonalat képviselő, internetre alapozott, az ERP, CRM, SCM és e-business területén továbbfejlesztett termékekkel tér vissza arra a helyre, ami korábban a világpiacon őt megillette. A Baan új megoldásokkal jelentkezik a vállalatok közötti együttműködés (összefoglaló néven iBaan Collaboration) megvalósítása, az információnyújtás (iBaan Portál) és a különböző (SCM, CRM, e-Com, ERP, BIS) megoldások integrációjának elősegítése céljából (iBaan OpenWorld). A megoldások és a Baan következő generációs e-business programcsomagjai (E-Sales 2.2, E-service 1.0, E-Procurement 2.1), a szintén a stratégiai újrapozícionálás részeként meghirdetett „Zero-Client” architektúrával együtt egyaránt készen vannak, piacra kerültek.

A bécsi találkozón a Baan stratégiai partnerének számító, az üzleti intelligencia megoldások területén ismert Seagate Software cég Enterprise Reporting nevű jelentéskészítő programcsomagját is bemutatták. A Seagate Software szállította az új iBaan Portálhoz az ún. Business Intelligence Content-et. Az Enterprise Reporting az alkalmazó vállalat minden adatához való hozzáférést biztosítja, az elemzések és értékelések által keletkező értéktöbbletet nyújtja, végső soron az e-business információk rendelkezésre állásának platformjaként szolgál. További infó: www.seagatesoftware.com/baan

Kulcsszavak: Baan Invensys e-business CRM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47