Új nemzetközi online esemény az Eplan-tól

forrás: Prím Online, 2023. június 6. 11:23

Milyen kihívásokkal néznek szembe a gépgyártók és a kapcsolóberendezés-gyártók napjaink globális piacain? Hogyan határozható meg a helyes irány a hatékony tervezéshez a munka korai szakaszában? A 2023. június 21-re meghirdetett Eplan L!ve 2023 rendezvény lényegre törő válaszokkal, a szoftver új verziójának legfontosabb elemeivel készül, és felvázolja, miként támogatja ügyfeleit a tervezéstől a gyártásig vezető úton lépésről-lépésre. Bevált gyakorlati példákat ismerhetünk meg a Harro Höfliger, a Kratos Industries és a Sany vállalatoktól, betekinthetünk munkafolyamataikba és tervezési módszereikbe, melyek maximális következetességet és hatékonyságot tesznek lehetővé a számukra.

 

 

Nemzetközi, informatív, lényegre törő – 2023. június 21-én mutatkozik be az új online Eplan L!ve esemény, amelyen az Eplan megoldásszolgáltató ismerteti az idei év legfontosabb újdonságait.

 

Melyek az aktuális tervezési és gyártási trendek a globális piacon? Hogyan lehet a lehető legjobban kivitelezni műszaki oldalon az olyan témaköröket, mint az energiaátállás, a hálózatos ökoszisztémák, a szakmunkáshiány és a digitális átalakulás? Az Eplan  2023. június 21-én fókuszált válaszokat ad majd ezekre a kérdésekre az új„Eplan L!ve” online rendezvényén. A gépgyártás olyan magas rangú szereplői, mint a német Harro Höfliger és a kínai Sany nyújtanak betekintést saját jól bevált módszereikbe és folyamataikba. Az egyesült államokbeli Kratos Industries kapcsolószekrény-gyártó a kapcsolószekrények 3D tervezésével kapcsolatos tapasztalatait osztja meg, beleértve a Rittal által készített Wire Terminal WT és Perforex megmunkálási központ segítségével végzett teljesen automatizált gyártást.

 

Informatív és nemzetközi 

 

„Az idei új online eseménnyel azokra a kihívásokra összpontosítunk, amelyekkel ügyfeleink szembesülnek, különösen a gépgyártás és a kapcsolóberendezés-rendszerek gyártása terén – mondta Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke. – Célunk a gyakorlati tapasztalatok megosztása – mind a gyártó, mind a vásárló szemszögéből. A piaci trendek és az ügyfelek saját bevált gyakorlatai mellett ez a program bepillantást nyújt az Eplan hamarosan megjelenő új verziójába is. Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól, és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legmagasabb hatékonyságot biztosíthatjuk a tervezés és a gyártás számára.”

 

Jan Fleming

„Ha mindannyian megosztjuk egymással ezeket a tapasztalatokat, tanulunk egymástól és továbbra is aktívan részt veszünk a párbeszédben, akkor a jövőben a legnagyobb hatékonyságot fogjuk biztosítani a mérnökök számára” – jelentette ki Jan Fleming, az Eplan Customer Journey alelnöke.

 

Bepillantás a kulisszák mögé: az új Eplan Platform 

 

A Hannover Mess során tartott első bemutató után a résztvevők most az Eplan Platform 2024-et is megismerhetik. Új matematikai számítási funkciók, könnyebb használat a sorkapocs kezelésben, és eddig még nem látott lehetőségek a kapcsolószekrény 3D-s modelljében való navigáláshoz. Csak néhány példa az új funkciókra, melyek a felhasználókra várnak és melyek által könnyebb lesz a digitális ikerpárt létrehozni az Eplan Pro Panel-ben. Egy másik új funkció: ha az Eplan Harness proD-vel kombinált vezetékezésről beszélünk, a tartalék vezetékek pillanatok alatt, egyetlen kattintással csatlakoztathatók.

 

Ingyenes regisztráció a következő oldalon: www.eplan-software.com/live

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36