Projektirányítási rendszert szolgáltat az econet.hu Rt.

, 2001. március 9. 11:25
Az econet.hu Informatikai Rt. és a Trilobita Software Informatikai Kft. szerződést írt alá arról, hogy a jövőben az econet.hu az interneten, úgynevezett alkalmazásszolgáltatói (ASP) modellben szolgáltatja a Trilobita PMQ elnevezésű projektirányítási rendszerét.
Az econet.hu eddig saját fejlesztésű alkalmazásait kínálta ASP-rendszerben, így az Oracle adatbázis-háttérrel működő PMQ az első olyan külső alkalmazás, amelyet az alkalmazásszolgáltató cég ASP-ként szolgáltatni kezd. A PMQ terméket az econet.hu elsősorban olyan vállalatoknak, illetve szervezeteknek ajánlja, amelyek több telephellyel rendelkeznek, és gondot jelent számukra a több helyszínes projektek menedzselése, a folyamatok naprakész figyelemmel kísérése, illetve a kommunikáció dokumentálása.

A PMQ-2 multi-projektirányítási rendszer egységes környezetben megtervezi, irányítja és követi a projektek folyamatait, erőforrás-gazdálkodását. Archiválja a projektek eredményeit, a projektekben készülő terveket, dokumentumokat, jegyzőkönyveket és minden egyéb állományt adatbázisban tárol. A rendszer biztonságos működését Oracle 8.x adatbázisszerver és Oracle internetes technológia biztosítja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36