CRI-Sun: közösen az üzleti internet alapjainak megteremtéséért

, 2001. április 9. 15:32
A CityReach International (CRI) Hungary és a Sun Microsystems Magyarország ma új ügyfelek elérésére és közös marketing-erőfeszítésekre vonatkozó szerződést írt alá.
Keresztesi János, a Sun Microsystems Magyarország ügyvezető igazgatója és Szentágotay Vilmos, a CRI Közép Európa Régió alelnöke, a CRI Hungary vezérigazgatója az együttműködést egyaránt úgy értékelte, hogy az szilárd alapokat teremt az internet hatékony és biztonságos üzleti célú felhasználásának magyarországi létrejöttéhez. Hangsúlyozták: a két cég magyarországi érdekeltségei a magyar piac igényeire reagálva a cégcsoportokon belül először foglalták írásba az anyavállalatok globális együttműködésének helyi szintű részleteit.

Az üzleti együttműködési szerződés értelmében a cégek kölcsönösen ajánlják egymást ügyfeleiknek, illetve közösen keresik fel potenciális vevőiket, felhasználóikat. A marketing-együttműködés keretében támogatják egymást hatékony marketing-módszerek fejlesztésében, közös termékbemutatókat és szemináriumokat szerveznek, szponzorálják partnerük végfelhasználói rendezvényét, adott esetben együtt vesznek részt reklámkampányokban, és egyéb marketing-módszerekkel is támogatják a másik fél értékesítését.

Kulcsszavak: Sun-hu CRI-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36