Eudora 5.1 – MacOS-verzió PalmOS-szal

FeriMesz , 2001. április 20. 19:42
Mostantól kapható a népszerű Eudora levelezőprogram 5.1-es verziója. Legfontosabb újdonsága a javított SSL-támogatás, amellyel mind a Mac-, mind a Windows-rendszerekre tervezett program rendelkezik. Windows-PC-k számára kidolgozott víruselhárító opciókat is tartalmaz a legfrissebb Eudora.
Az Eudora 5.1 Windows-verziója speciális Shell-bővítést tartalmaz, amely figyelmeztet, ha a felhasználó a csatolt fájlt közvetlenül a program speciális mellékletfájl-könyvtárából indítja. A levelekhez csatolt fájlok ebben a mappában tárolódnak, a program így meg tudja akadályozni, hogy az esetleges vírusok kárt tegyenek a számítógépben. A Windows-verzióban a mellékletfájlok drag-and-drop ("fogd és vidd") módszerrel másolhatók.

A Mac-rendszereken működő program is rendelkezik speciális újításokkal, ezek főleg a címjegyzéket érintik. Az Eudora címjegyzékét új szinkronizációs eszköz segítségével PalmOS tenyérszámítógépre menthetjük. Fotókkal is színesíthetjük címlistánkat, a bejegyzéseket pedig bármikor könnyen menthetjük egy szövegfájlban. A címjegyzék támogatja a vCard-szabványt. Villámgyorssá, egyszerűvé válik a levelezés a leglátványosabb újdonság révén: a gyakran előforduló címzettek beceneveit az Eudora-eszköztárra húzhatjuk.

A www.eudora.com, illetve a letöltés.com oldalakról máris letölthető az Eudora 5.1 levelezőprogram Windows- és MacOS-számítógépekre tervezett verziója. A MacOS X operációs rendszerre készített Eudora fejlesztése még a béta-tesztfázisnál tart. A program beszerzésekor háromféle típus közül választhatunk. Az Eudora Light nem tartalmazza az összes funkciót, azonban ingyenes. Ingyenesen szerezhetjük meg a teljes verziót is, amennyiben elfogadjuk, hogy a program felületén reklámok jelennek meg. A reklámmentes, teljes programot pedig 49,95 dolláros díj fejében kaphatjuk meg.

Kulcsszavak: Mac OS X palmtop e-mail Eudora

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36