Új kisvállalati LAN-megoldások a 3Comtól

, 2001. május 14. 06:57
A 3Com Corporation bejelentette a 3Com OfficeConnect kétsebességes kapcsolóinak új generációját.
Az új kapcsolók kiküszöbölik a leggyakoribb hálózati problémákat, és lehetővé teszik a hálózati forgalom priorizálását, ugyanakkor tovább bővítik a 3Com kisvállalatoknak nyújtott termékkínálatát. Konfigurálást nem igényelnek, így a kisvállalati LAN-okon azonnal üzembe helyezhetők. Egyszerűségük fontos lehet az olyan kis szervezetek számára, amelyek nem alkalmaznak informatikai szakembereket. A kapcsolók szervesen illeszkednek a 3Com kisvállalati hálózati stratégiájába, amely keretében a cég olyan átfogó megoldáskínálatot kíván nyújtani, amely felöleli a hálózati telefóniát, a vezeték nélküli átvitelt és a webes alkalmazásokat.

Az új OfficeConnect kétsebességes kapcsolók érzékelik az Ethernet kábel típusát, és automatikusan annak sebességére váltva építik fel a kapcsolatot. Így szükségtelenné válik a gyakori kábelezési hibák keresésének és megszüntetésének hosszadalmas és bonyolult folyamata. Az 5 vagy 8 portos OfficeConnect kétsebességes kapcsolók beépíthetők meglévő hálózatokba, és felhasználói beavatkozás nélkül, automatikusan a hálózathoz igazítják sebességüket. Az új kapcsolók további jellemzője, hogy alkalmasak a hálózati forgalom priorizálására. A beszédátvitelre felkészített OfficeConnect kétsebességes kapcsolók támogatják a hálózati telefóniát, például a 3Com Ethernet LAN-okon működtethető NBX 100 telefónia megoldását. A forgalom priorizálása lehetővé teszi az időérzékeny alkalmazások, például a beszéd vagy a videó nagyobb prioritású, hatékony átvitelét. A priorizálás alapja a 802.1p szabvány, és a telepítéskor nincs szükség további konfigurálásra. Az egyre több alkalmazást futtató kisvállalati hálózaton a forgalom priorizálása még csúcsidőszakok alatt is biztosítja a nagy sebességű kapcsolatot.

Az 5 és 8 portos OfficeConnect kétsebességes kapcsolók Magyarországon júliustól lesznek elérhetőek. Az OfficeConnect Dual Speed Switch 5 ára 109 USD (listaár), az OfficeConnect Dual Speed Switch 8 ára pedig 159 USD (listaár).

Kulcsszavak: kapcsoló 3Com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36