Új mono lézer multifunkciós készülékek a Brother-től

forrás Prim Online, 2011. június 2. 13:13

Kompakt méretükkel és megbízható működésükkel bármely irodai környezetbe ideálisak a Brother új mono lézer multifunkciós készülékei, az MFC-7360N és MFC-7460DN nyomtatók. A készülékek teljeskörű irodai feladatokat látnak el, költséghatékony üzemelésűek, gyors és hatékony munkavégzést biztosítanak.

A fehér színű MFC-7360N és mattfekete MFC-7460DN készülékek formailag letisztult, elegáns megjelenésűek, kompakt kialakításuknak köszönhetően kényelmesen elhelyezhetők a kisebb irodákban is. A nyomtatási, másolási és szkennelési alapfunkciók mellett hálózati elérhetőséggel és fax funkcióval igazi társak az irodában.

A kis- és középvállalkozások, irodák számára kínált egyik legfontosabb előnye, hogy alacsony működési költségek mellett nyújtanak gyors, nagy hatásfokú és kiváló teljesítményt. A költségcsökkentéshez hozzájárul mindkét készülék alacsony áramfogyasztása, valamint a választható tonerkímélő üzemmód, amellyel a tonerhasználatot lehet mérsékelni. Az opcionálisan választható nagytöltetű tonerek alkalmazásával akár 2600 oldal is nyomtatható egyetlen tonerrel. Az MFC-7460DN automata duplex funkciója szintén kiváló megoldás a kisebb nyomtatási költségek eléréséhez, illetve a Brother készülékeinél már jól ismert PC-Fax opcióval számítógépen keresztül, telefonvonal használatával küldhetők és fogadhatók a faxok, azok kinyomtatása nélkül.

Az új multifunkciós készülékek nemcsak a költségek kímélésében, de gyorsaságukban is kiemelkednek. Az MFC-7360N 24 lap/perc, az MFC-7460DN készülék 26 lap/perc nyomtatási sebességgel működik, a nyomtatás akár USB interfészről is indítható, illetve az első nyomat készenléti üzemmódból kevesebb, mint 8,5 mp alatt elkészül. A készülékek 35 lapos automata dokumentum adagolóval rendelkeznek, amely gyorsítja a többoldalas dokumentumok nyomtatását, másolását vagy szkennelését. A készülékek 250 lapos papírtálcája mellett az egylapos kézi adagoló teszi lehetővé a borítékokra, etikettekre, illetve speciális felületű, vagy vastagabb médiatípusokra történő nyomtatást.

A speciális funkciók között megtalálható az N az 1-ben nyomtatás, amellyel akár 25 oldal kicsinyíthető egyetlen A4-es oldalra, a kicsinyítés és nagyítás 1%-os léptékkel 25%-400% arányban vagy külön poszterméretre is történhet. Az MFC-7460DN automata duplex funkciójával A5 méretű brosúrák készíthetők, továbbá vízjelek, élőfej és élőláb nyomtatható a lapok aljára. A dokumentumok digitalizálása a színes szkennerrel kiváló minőségű, akár 19200 x 19200 dpi felbontásban érhető el különböző formákban - a szkennelés történhet e-mailbe, képbe, OCR-be vagy fájlba, MFC-7460DN készüléknél hálózati csatlakozással pedig további lehetőség az FTP szerverre vagy e-mail szerverekre szkennelés. Az üzleti dokumentumok biztonságos kezelésének érdekében a Secure Print funkció beállításával PIN-kódos jelszavas védelemmel láthatók el a nyomtatási feladatok.

Mindkét multifunkciós készülék két soros, fehér háttérvilágítású LCD kijelzővel rendelkezik, az egyszerűen kezelhető vezérlőpanellel villámgyorsan előhívhatók a leggyakrabban használt funkciók, és a beállítások egyszerűen módosíthatók az átlátható menüstruktúra segítségével.

A készülékek hálózati csatlakozással megosztható erőforrássá alakíthatók így funkcióik több felhasználó számára is elérhetővé válnak, jelentősen leegyszerűsítve a munkafolyamatokat. A Brother weboldaláról ingyenesen letölthető szoftverek a hálózaton lévő készülékek teljes körű kezelését lehetővé teszik. BRAdmin Professional és a web alapú menedzsment rendszer szoftverekkel az eszközök központilag és távolról is vezérelhetők. A szoftverek között olyan alkalmazásokat is találunk, mint például a Scansoft® Paperport dokumentumkezelő szoftver, melynek irányításával a papíralapú dokumentumok könnyedén szkennelhetők, valamint elektronikusan tárolhatók.

A környezet megóvása érdekében a Brother MFC-7360N és MFC-7460DN készülék különálló toner- és dobegységgel készülnek, így elegendő csak az aktuálisan kifogyott kellékanyagok cseréje. A készülékek mélyalvó (Deep Sleep) üzemmódban minimális energiafogyasztásra kapcsolnak, illetve zajkibocsátásuk is alacsony szintű. A környezetvédelmi szempontok elismeréseként a készülékek elnyerték az ENERGY STAR és a rangos német „Der Blaue Engel” tanúsítványokat, amelyet csak a szigorú környezetvédelmi keretrendszernek megfelelő termékek kaphatnak meg.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszthető ki.
 

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50