A 06-30-as Kapcsolat Koncert 06-25-én is nagy sikert aratott

forrás Prim Online, 2011. június 26. 19:18

A T-Mobile (pontosabban: még a Westel) annak idején azért időzítette június 30-ára a kapcolat-koncertet, hogy mindenkinek az ő hívószámuk jusson eszébe... Azután eljött a pillanat, amikor épp 30-án nem ért rá a felkért művész, majd - a számhordozhatóság miatt - elkezdtek keveredni a harmincasok, huszasok, hetvenesek, úgyhogy a 15. kapcsolat-koncertre teljesen háttérbe szorult ez az asszociációs kapocs,  a magyar származású Ke$ha az 56-osok terén úgy léphetett színpadra 06-25-én, hogy a T-Mobile-nak már nem is kellett túlhansúlyozni az ingyenes koncertben betöltött szerepét, elég volt annyit mondani: We R who we R ... Igaz, ezt se kellett mondaniuk, Ke$ha elénekelte nekik.

A T-Mobile meghívására hazánkba érkezett Ke$ha tegnap este 200 ezer helyszíni rajongó előtt európai turnéjának műsorát adta elő, közvetlenül azt követően, hogy a Csillag Születik című tehetségkutató műsor sztárjai - többek között Tabáni István, az April Projekt, Szabó Ádám és László Attila - bemelegítette a közönséget.

 

Ke$ha a turné címadó dalával, a „Sleazy”-vel kezdett, majd az Animal és a Cannibal (2010) című albumokról csendültek fel a zenei rádiók műsoraiból már jól ismert „Tik Tok”, a „We R who we R” és a „Take it off” partyslágerek is. A koncerten olyan újdonságokat is hallhattunk élőben, mint a „Blow” és a „Blah blah blah”. Az energikus zene mellett Ke$ha és táncosai látványban sem okoztak csalódást: glitterágyúból aláhulló csillámmal borították be a tömeg első sorait.

 

A show közben nem csak látványelemekkel hódította meg a magyar közönség szívét a kék színű rúzst viselő sztár; az amerikai énekesnő többször ’I love Budapest’, azaz ’Szeretlek Budapest’ felkiálltással üdvözölte a tomboló tömeget. A színpadról is utalt magyar származására, amelyre orkán erejű tapsvihar érkezett.

Kulcsszavak: T-Mobil

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05