Új Iomega felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal

forrás Prim Online, 2011. szeptember 6. 23:17

Az EMC leányvállalataként működő Iomega ma bemutatta az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egységét. A rendszer egy újgenerációs hálózati tároló megoldás, amely kiváló teljesítményt, illetve fejlett adatvédelmi rendszert kínál kis – és középvállalatoknak. 

Az EMC tárolási és adatvédelmi technológiájára épített új StorCenter px12-350r hálózati tároló egység az Iomega felső kategóriás StorCenter ix12-300r rendszerét váltja. Az új StorCenter px12-350r a legjobb szoftver képességeket egyesíti a kiváló minőségű hardverekkel, hogy még jobb teljesítményt és kapacitást tegyen lehetővé. A px12-350r tökéletes megoldás szerver-virtualizálásra, mentési és back-up feladatokra valamint video felügyeletre is. Az Iomega mindezt olyan belépő szintű árakon kínálja, amely teljesen ismeretlen a kategóriájában: a 36TB-os hálózati tárolók már kevesebb, mint 7300 euróért kaphatóak.

 

A rendszer teljes Hyper-V Line migráció támogatással, többszörös RAID szintekkel és hot swap meghajtókkal, valamint a legnépszerűbb virtualizációs környezetek tanúsítványával érkezik. Sőt a versenytársak között egyedülálló módon ez az egyetlen olyan kis-és középvállalkozóknak fejlesztett NAS, amely natív támogatást nyújt az Avamar deduplikációs biztonsági mentéshez is. Az új StorCenter px12-350r kifinomult az adatkezelésben és adatvédelemben és a használata is egyszerű, valamint könnyű kezelni és megfizethető a kis- és középvállalatoknak számára is.

 

A rackmount NAS 12 bővítő hellyel érkezik és két alap konfigurációban kerül piacra: a 4 x 2TB meghajtók minimum 8TB* hálózati kapacitással, és 4X 3TB meghajtók 12TB hálózati kapacitással, de akár SSD-vel is bővíthetjük a rendszert egészen 36TB kapacitásig. 

 

Az Iomega Personal Cloud - amely minden Iomega SoreCenter eszközhöz hozzátartozik, így az új StorCenter px12-350r-hez is - egy olyan forradalmian új webes feldolgozási architektúra, amellyel az Iomega hálózati tárolóeszközök más személyekkel és/vagy eszközökkel léphetnek kapcsolatba az Internet felhasználásával. A legtöbb nyilvános és saját cloud-alkalmazástól eltérően a Personal Cloud technológia teljes egészében a felhasználóé – a tartalom és az elérés ellenőrzése mindig a felhasználó kezében marad. Az Iomega Personal Cloud lehetővé teszi a távoli biztonsági mentéseket, a másokkal való együttműködést, nagy fájlok egyszerű megosztását, archiválást és más adatkezeléseket, illetve védelmi előnyöket.

Kulcsszavak: Iomega EMC tároló

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05