Dísznek sem utolsó, de annál jóval többet nyújt - LG FB166 Micro HiFi

Kütyü Magazin - 2011. szeptember 28.

Az LG új mikrohifije, az FB166 hűvös alumínium felületű érintőpanelével hamar a nappali díszévé válik.  Az elegáns megjelenés javára azonban nem kell lemondanunk a kiváló hangminőségről és a könnyű kezelhetőségről sem. 

A 160 Wattos, három utas hangszórók az oldalsó mélysugárzókkal kombinálva kifogástalan zenei élményt nyújtanak.

CD lemezeinket tálca nélkül, függőlegesen helyezhetjük be, így a készülék minimalista vonalvezetését semmi sem töri meg. Mivel kedvenc zenéinket egyre ritkábban tároljuk lemezen, fontos, hogy a mikrohifink könnyedén boldoguljon bármilyen fájlformátummal, és kompatibilis legyen a legtöbb tartalomhordozó eszközzel. Az LG új mikrohifijére ilyen téren sem lehet panasz: USB, és HDMI csatlakozókon keresztül lejátszhatunk CD; CD-R/CD-RW; MP3; WMA; MP3 ID3 Tag, illetve a tévénkre csatlakoztatva DVD-RW (Videó/VR mód); DVD+RW (videó üzemmód); JPEG; DivX és CDG formátumú fájlokat és USB Plus-t is támogat.

A különböző tartalmak kezelésében nyújt nagy segítséget az USB-ről történő közvetlen felvétel és lejátszás funkció, és nem hiányozhat a hordozható lejátszó bemenet, a fülhallgató kimenet, és az iPod dokkoló sem.

Az LG FB166 bruttó ajánlott fogyasztói ára 59 990 forint.

Kulcsszavak: zenehallgatás, HiFi, LG
Vissza