Átadták az Év Projektmenedzsere díjat

Forrás: MTI, 2011. november 3. 12:45

Az idén Schőberl Krisztina, a Hewlett Packard Magyarország programmenedzsere kapta az Év Projektmenedzsere díjat - az elismerést csütörtökön Budapesten sajtótájékoztató keretében vehetett át a díjazott. 

Cserna József, a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnöke a díjátadás előtt elmondta: november 3-án, a Nemzetközi Projektmenedzsment Napon adják át a nemzeti fejlesztési miniszter védnökségével a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett díjat.

 

Az idén 11. alkalommal adták át az elismerést, amelyet a projektmenedzsment szakma hazai szervezetei közösen hirdették meg, értékelték és tettek javaslatot az év projekt menedzserének személyére.

 

A díjátadás előtt Földi Enikő, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára kiemelte a szakma jelentőségét az államigazgatásban. Mint mondta, számos projekt fut a közigazgatásban, amelyek lebonyolításához is szükség lehet projektmenedzserekre, mert nem feltétlenül van meg a megfelelő szakember gárda.

 

A helyettes államtitkár elmondta: megfelelő információs rendszert szeretnének kialakítani akár az uniós pályázati lehetőségek jobb megismerése érdekében is. 

 

A projektmenedzsment az erőforrások szervezésével és azok irányításával foglalkozó szakterület, amelynek célja, hogy a végzett munka eredményeként egy adott idő- és költségkereten belül sikeresen teljesüljenek a projekt céljai.

 

 

Kulcsszavak: díj HP projektmenedzsment

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05