A Vidanet is belép a mobilinternet piacra

forrás Prim Online, 2011. december 15. 11:15

Az eddig elsősorban a nyugat-magyarországi régióban televízió-, kábelnet- és telefonszolgáltatást nyújtó Vidanet országos szolgáltatóvá lép elő. A távközlési vállalat ugyanis 2011. december 15-én négy, különböző adatforgalmat biztosító mobilinternet csomaggal bővíti portfólióját.

A mobilinternet-penetráció folyamatos növekedést mutat hazánkban: a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság adatai szerint az aktív előfizetések száma októberben átlépte a másfél milliós küszöböt, míg összesen közel kétmillió előfizetést regisztráltak.
 
A trendeknek megfelelően a Vidanet 2011. december 15-ével elindítja mobilinternet szolgáltatását. A bevezetéskor négy csomag, a MobilNet S, M, L és XL lesz elérhető az ügyfelek számára. „A régió egyik vezető távközélési szolgáltatójaként arra törekszünk, hogy minél szélesebb termékpalettát kínáljunk előfizetőink számára, ezért folyamatosan bővítjük portfóliónkat. Vállalatunk nyitott az innovatív megoldásokra, ennek szellemében idén vezettük be üzleti termékeinket, novemberben pedig a szolgáltatási körzetünkben elsőként tettük elérhetővé az HBO GO online filmtárat – emelte ki Sátor Csaba, a Vidanet vezérigazgatója. – Ennek a fejlesztési folyamatnak jelenti a legújabb állomását a mobilinternet bevezetése.”
 
A konstrukciót kialakítása kedvez az ügyfeleknek: egyik csomag esetében sem kell túlforgalmazási költséggel számolni, a keret túllépése esetén a szolgáltató csupán az internetkapcsolat sebességét korlátozza. Emellett az előfizetők USB stickkel vagy SIM-kártyával is kérhetik a szolgáltatást, attól függően, hogy milyen eszközön szeretnék használni a mobilinternetet.  
Kulcsszavak: UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05