Felhőből jön a kisméretű cégek vállalatirányítási rendszere

Magyarországon debütál az elsők között az SAP Business One OnDemand

forrás Prim Online, 2012. március 8. 11:10

Bejelentette új megoldását, a kisméretű cégeknek kínált vállalatirányítási rendszerének felhő verzióját az SAP. Az SAP Business One OnDemand Magyarországon az első kibocsátási hullámban, 2012 második negyedévében jelenik meg.

A rendszer 100 euró/hó/fő árazástól indul, de ez országonként, és partneri ajánlatonként változhat. A szoftvervállalat széles kört céloz e megoldással a minősített partnereken keresztül: olyan cégeknek is ajánlja, melyek az első teljes körű vállalatirányítási rendszerüket keresik, de az olyan leányvállalatoknak is, melyeknek széles iparági funkcionalitásokra van szükségük. Az interneten keresztül, egy böngésző segítségével elérhető vállalatirányítási rendszer ugyanazokat az üzleti előnyöket biztosítja, mint a hagyományos SAP Business One.

A felhő alapú megoldások egyre fontosabbak az SAP számára: a tavalyi év végét egy 15 millió felhasználóval bíró cloud szolgáltató felvásárlásával zárta, egyben a szoftvervállalat jelezte, hogy 2015-re kétmilliárd euró nagyságú felhő piacot is kiépít.

A CeBit rendezvényen az SAP e termék mellett több más cloud-eszközt, frissítést is bejelentett, mint például a beszerzést, és az értékesítést segítő on-demand megoldások következő verzióit, vagy a szintén most debütáló utazási költségmenedzsment applikációt.

SAP Business One
Az SAP hagyományos kisvállalati megoldását 34 000 ügyfélnél telepítették világszerte. A rendszer iPhone-ról, Ipad-ről is elérhető, az applikációt eddig több mint 27 000 -szer töltötték le.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

A hétköznapi élet során egyre több olyan impulzussal találkozunk, ami idegen nyelvhez kötött. Így vannak ezzel a pedagógusok is, akiknek a kezében páratlan lehetőség van: azok a tanárok ugyanis, akik még nem beszélnek angolul vagy németül, vagy esetleg magasabb szintre emelnék a nyelvtudásukat, esetleg csak gyakorolnák a kiejtésüket, bővítenék a  szókincsüket, térítésmentes nyelvtanulási lehetőséget tudhatnak magukénak. A KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modulja (IFM) ugyanis térítésmentes lehetőséget biztosít minderre a pedagógusoknak is, akik közül már több ezren használják a felületet.

2024. március 29. 13:30

Idén is a „Bajnokok" között a Schneider Electric

Zsinórban az ötödik évben kapott „Champion", vagyis „Bajnok" minősítést a Schneider Electric a Canalys kutatócég „Titans Channel Leadership Matrix" elemzésében. A vállalat az értékesítési csatornái folyamatos fejlesztése iránti elkötelezettségével, valamint a bevezetett programokkal és a partnereit támogató eszközökkel érdemelte ki az elismerést.

2024. március 29. 10:48

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05