Televízióhoz kapcsolható külső merevlemez a Freecomtól

forrás Prim Online, 2012. április 27. 08:55

A Freecom bemutatta a Hard Drive Sq, a 3.5” innovatív, négyzetalakú külső merevlemez megoldását. A számítógépen tárolt adatok háttérmentésén és tárolásán túl az új meghajtó közvetlenül a TV-hez csatlakoztatható, így az alkalmas USB felvétel készítésére és a felvételek azonnali lejátszására is.

A Hard Drive Sq külső tervezését a Freecom szakemberei a neves ipari dizájnerrel, Arman Emami-val közösen végezték. A Freecom Hard Drive Sq aluminium burkolatot kapott, ami sokkal kevésbé érzékeny a külső szennyeződésekre, ujjlenyomatokra, vagy karcolásokra. A meghajtót körbefogó műanyag borítás további védelmet nyújt a külső sérülésektől. A műanyag belső és a vékony aluminium külső elegye vékony, strapabíró és rendkívül könnyű terméket eredményez.

A Hard Drive Sq 1TB-s, 2TB-s valamint 3TB-s kapacitással érhető el és USB 3.0-s kapcsolattal csatlakoztatható, ami gyors adattárolást és közel 130 MB/s-es adatátviteli sebességet biztosít, így mind üzleti, mind otthoni felhasználásra ideális. A meghajtó természetesen az USB 2.0-ás adatcsatlakozón is csatlakoztatható, így a felhasználók bármilyen PC-hez vagy Mac-hez hozzákapcsolhatják és könnyedén tárolhatják, megoszthatják adataikat.

 



A kompakt Hard Drive Sq mérete mindössze 16cm x 16cm x 3cm, így a lehető legkevesebb helyet foglalja el tároláskor az asztalon, a laptop vagy az asztali számítógép mellett. A Hard Drive Sq meghajtó Nero adatíró szoftverrel (Windows-hoz), valamint a Freecom “Zöld Gomb” (“Green Button”) szoftverével együtt érhető el, ami automatikusan standby módba kapcsolja a meghajtót és energiát takarít meg, amikor az eszköz nincs használatban.

A sorozat javasolt fogyasztói árai 44 (1TB), 53 (2TB) és 70 (3TB) ezer forint.

Kulcsszavak: Freecom winchester

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05