Divatfotó-sorozatban debütálnak az LG Optimus L-Style okostelefonok

forrás: Prím Online, 2012. június 19. 13:24

Az LG Electronics (LG) egy különleges együttműködés keretében mutatta be az LG Optimus L-Style okostelefon sorozatot (LG Optimus L3, LG Optimus L5 és LG Optimus L7). A gyártó a brit Vanity Fair magazinnal és Ralph John Perou divatfotóssal közösen keltette életre az L-Style-t, a márka új formatervezési koncepcióját, amely elsősorban a technikai újdonságok iránt érdeklődő és a stílusos megjelenést fontosnak tartó embereket veszi célba.

A magazin júliusi számában megjelenő, a stílus és a technológia találkozását megtestesítő fotók Perou vezetésével készültek, aki elismert zenei és divatfotósként olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Katy Perry, Justin Timberlake és Helen Mirren. A fekete-fehér fényképsorozat az LG legújabb Optimus L-Style okostelefon-sorozatának tagjait különböző helyzetekben pózoló modellekkel ábrázolja, kiemelve az LG L-Style öt stílusjegyét: a modern szögletes stílust, a harmonikus kontrasztokat a formatervezésben, a Floating Mass technológiát, az egybefüggő, keret nélküli felületet és az érzékien karcsú külsőt.

A képsorozat mögött álló művészi koncepciót az LG, a Vanity Fair és Perou közösen álmodták meg és keltették életre. Az LG és a Vanity Fair egyaránt saját ötletekkel állt elő azzal kapcsolatban, miként lehetne a legjobban megjeleníteni a technológiát és a divatot a fotózás során, Perou pedig szenvedélyességét, kreativitását vetetette be és kiválóan ötvözte ezeket az elemeket.

A képsorozatban szereplő modellek eltérő háttérrel rendelkeznek: vannak köztük táncosok, sminkesek, még orvosok is. Az egyetlen közös pont a könnyed és egyedi stílus – pontosan azok a tulajdonságok, amelyek az LG Optimus L-Style sorozat célközönségére is jellemzőek.


„Az emberek hajlamosak úgy gondolni, hogy a fényképészeket csak a dolgok külseje érdekli, én azonban azt szeretem, ha a dolgok nem csak elkápráztatnak bennünket, hanem remekül működnek is.” – nyilatkozta Perou. „Nagyon élveztem a közös fotózást az LG-vel és a Vanity Fair-rel, amely a stílus és az anyag találkozásáról szólt. Szándékosan intelligens, gyönyörű és vibráló embereket választottunk a fotókhoz, mert rajtuk keresztül tudtuk igazán bemutatni az izgalmas, karcsú és rengeteg technológiai fejlesztéssel ellátott telefonokat.”

„Az LG számára nagyszerű lehetőség volt, hogy a kampányt a brit Vanity Fair magazinnal és Perou-val közösen készíthette el.” – nyilatkozta Brian Na, az LG Mobile Communications Company alelnöke és nemzetközi értékesítési és marketingigazgatója. „Fő célunk az volt, hogy bemutassuk az L-Style sorozat lényegét az Egyesült Királyság divatszakértőinek, és ehhez keresve sem találhattunk volna jobb partnereket.”

Az LG Optimus L-Style termékcsaládot azoknak terveztük, akik a technológia szerepét fontosnak tartják az életükben, és akik szeretik, ha mobiljuk visszatükrözi ízlésüket és stílusukat. A sorozat három okostelefonból áll: az LG Optimus L3 és az LG Optimus L7 modellek már korábban megjelentek, míg az LG Optimus L5 az év második felében lesz elérhető.

A kulisszák mögé a következő hivatkozásra kattintva lehet bepillanatani: http://bit.ly/KDaGOH
 

 

 

Kulcsszavak: divat okostelefon LG

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05