Nyári Adobe workshopok

forrás Prim Online, 2012. július 19. 14:49

Az Adobe Systems 2012. július 25-én és 26-án neves hazai szakemberek közreműködésével, valamint a Telenor és a HP Magyarországgal együttműködésben két interaktív workshop keretében bemutatja a média-előállítás és -megosztás aktuális módszereit, eszközeit és ezek technikai hátterét.

A július végi workshopok célja, hogy valós projekten mutassa be a videós szakembereknek a videó nyersanyagok elővágását, a különböző formátumokkal történő munkát, képstabilizálást, korrekciókat; a  web- és mobil fejlesztőknek a site layout készítését tableten, reszponzív és adobtív weboldalak készítését, egyidőben de  különböző eszközökön történő debuggolást valamint a DTP és digitális tartalmat előállító szakembereknek az interaktív tartalmak létrehozását, ezek megjelenítését és szerkesztését különböző eszközökön.

A workshopok szakmai hátterét a kiváló hazai szakember gárda biztosítja, ahogy a technikai hátterét a HP Magyarország a HP Z sorozatú munkaállomásaival és a HP t610 vékony kliensével;  a nélkülözhetetlen internetet pedig a Telenor a Hipernet biztosításával teszi elérhetővé, hogy a helyszínen megszerkesztett anyagok bárhonnan elérhetők és szerkeszthetők legyenek.

A worskhopokra az Adobe hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Kreatív Folio Események oldalán lehet jelentkezni, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos összes további információ is megtalálható.
 

Kulcsszavak: Adobe oktatás Photoshop

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09