Egyesíti erejét a Sophos és a 2F 2000 Kft.

forrás Prim Online, 2012. augusztus 10. 10:04

2012. augusztusától a Sophos teljes termékpalettájának hivatalos disztribútora lett a 2F 2000 Kft. A megállapodás értelmében a kereskedelmi és logisztikai feladatok ellátása mellett a 2F 2000 Kft. technikai támogató központtal, illetve marketing és PR tevékenységgel is támogatja az angol IT biztonsági fejlesztőcéget.

Az 1985-ben alapított Sophos ma több, mint 1500 főt foglalkoztat. A valamikor vírusvédelmi szoftveréről ismert gyártó az elmúlt években fókuszált fejlesztéssel, sikeres felvásárlásokkal és beolvasztásokkal olyan komplex termékpalettát volt képes összeállítani, amely az európai gyártók között egyedülállóvá teszi. A Sophos integrált csomagjai egyszerűen bevezethetőek, használhatóak és felügyelhetőek. Emellett a Sophos biztosítja ügyfeleinek a piac legalacsonyabb fenntartási költségű megoldásait. A több védelmi réteget képező, egymásra épülő és egymással együttműködő komponensekből álló struktúra a vírusvédelem mellett komplex határvédelmi, titkosító, adatszivárgást megelőző és általános rendszerbiztonsági (pl. javítócsomag-kezelő) modulokat tartalmaz. A Sophos megoldása mind integráltságát, mind spektrumátfogását tekintve piacvezető.

A 2F 2000 Kft Magyarország egyik vezető IT biztonsági disztribútora. A csaknem húszéves múltra visszatekintő cég gyártói szintű képviseletet biztosít IT biztonsági ügyfeleinek. A Magyarország összes földrajzi és üzleti területén jelen lévő partneri hálózata számára teljes körű kereskedelmi, technikai, marketing és logisztikai támogatást nyújt. Magas szintű szakmai tapasztalatait, a gyors, pontos ügyintézést és a mindig barátságos, készséges kiszolgálást a piac szereplői átlagon felüli ragaszkodással és bizalommal honorálják.
Kulcsszavak: 2F 2000 Sophos

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.

2024. május 14. 17:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36