ASUS Echelon Camo Edition játékosoknak szánt headset

forrás: Prím Online, 2012. december 5. 10:56

Az ASUS tovább bővíti a PC-s játékosoknak szánt személyi audioeszközeinek választékát: bemutatkozik az Echelon Camo Edition headsetet. A játékokban és a valódi katonai ruházatnál is népszerű digitális álcázóminták ihlette megjelenésű headset 50 mm-es neodímium mágnes hangszórója garantálja a nagy teljesítményű és pontos játékhangokat. A különlegesen kényelmes, 100 mm-es fülpárnák akár 30 decibelnyi zajt is képesek elnyelni, emellett az eszköz a teljes hangtartományban jobb visszaadást kínál az erőteljes basszusoktól a kristálytiszta magasokig. A fejpánt szorítóerejét szigorú vizsgálatokkal határozták meg, hogy ne nyomjon és kényelmes legyen, és olyan apróságokra is figyeltek, mint a betolható mikrofon és a fonott kábel, hogy a játékosok azt a rugalmasságot és kellemes használatot kapják, amelyre szükségük van.

Beleolvadni a játék környezetébe
Ahogy azt már a neve is sugallja, az Echelon Camo Edition a legnépszerűbb játékfajta, az FPS-játékok izgalmát idézi. A szegmens számos vezető márkája lehetőséget ad a játékosoknak a fegyverek és egyéb felszerelések álcáinak és mintáinak személyre szabására; az Echelon Camo Edition is tiszteletben tartja ezt az irányt. Amikor a játékos felveszi, a headset a maga játékhoz illeszkedő kinézetével még hangsúlyosabbá teszi az álcázós irányvonalat. A digitális álcaminta szinte minden lövésznek ismerős elem, míg az elegáns fém oldallemezek agresszív karommintás totempajzsa arra utal, hogy az Echelon Camo Edition felhasználók verhetetlenek a játékban.



Kiváló hangteljesítmény és fantasztikus kényelem
A stilizált katonai kinézeten túl a 268 grammos Echelon Camo Edition headset egy nagy teljesítményű audioeszköz, amelyben 50 mm-es, neodímiummágneses hangsugárzók működnek. Ezekkel jobban tájékozódhatnak a játékosok a hangok alapján, több információt kaphatnak a környezetükről, az ellenfelek megmozdulásairól és helyéről. A mély basszus eltéveszthetetlenül kihallható a zeneszámokból ugyanúgy, mint a robbanásokból, a szélesebb hangtartománynál pedig nagy segítség a kristálytiszta átvitel és a különlegesen alacsony torzítás, amihez az aranyozott csatlakozók nyújtanak további segítséget.

Az ASUS hangmérnökei olyan frekvenciaválasz-görbét akartak létrehozni, amely kifejezetten a játékokhoz van optimalizálva: még jobban visszaadja a lépések zaját, a fegyverdörrenéseket, még jobb térérzékelést kínál, nagyobb válaszkészségű, és általában is győzelemre segít. Ezzel párhuzamosan folyt az anyagok megkeresése és a kiterjedt vizsgálatok, hogy még a leghosszabb játékmenetek során is biztosítható legyen a teljes kényelem. A fület teljesen lefedő párnák átmérője 100 mm, és a bőrt különleges kezelésnek vetik alá, hogy megelőzzék a zsibbadást és az eszköz akár 30 decibelnyi külső zajt is kiszűrhessen. A precízen belőtt fejpánt optimális erővel kapaszkodik a legkülönfélébb fejformákon a laboratóriumi tesztek szerint. Az Echelon Camo Edition nagyszerűen illeszkedik és nem nyom, így még tovább tart a kényelem érzése.

Különleges jellemzők kifejezetten játékosoknak
A PC-s játékok szerelmeseinek igényeihez alkalmazkodva az ASUS betolható zajszűrő mikrofont készített az Echelon Camo Editionhöz a hangminőség további javítása érdekében. A kábelakadályok kiküszöböléséhez és a hangminőség későbbi romlásának megelőzésére a headsethez egy erős, 2,5 méteres fonott vezeték tartozik: a közösségi visszajelzések alapján a legtöbb játékos számára ez a tökéletes hosszúság. A vezetékbe épített vezérlők kényelmesen elérhetők, így a felhasználók anélkül állíthatnak a hangerőn a csata sűrűjében, hogy le kellene venniük a szemüket a képernyőről.

 

Kulcsszavak: játék headset Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05