USA-ban is elérhető a Nokia Music+ szolgáltatása

Czipperer Dia, 2013. február 20. 13:35

Ez év januárban mutatták be az Egyesült Királyságban a Nokia Music+ szolgáltatását, most pedig már az USA-ban is előfizethetnek rá a Lumia felhasználók.

A Nokia Music+ célja, hogy a zenei szolgáltatást sokkal kedvezőbb áron és havi előfizetési lehetőséggel biztosítsa a felhasználóknak. Előnye, hogy korlátlan letöltést kínál a felhasználóknak, így offline módban is bármikor hallgathatják kedvenc zenéiket. Emellett lehetővé teszi, hogy bármilyen meglévő eszközükről használják a szolgáltatást, és mindez csupán csekély mértékben emeli a költségét.

A legújabb koncertkereső funkció segítségével bármilyen koncertet, előadást kilistáz, ami a környéken zajlik. A szolgáltatásba a Nokia térképet is integrálták, így pontosan „feltérképezhetők” a helyszínek.

A Music+ havi előfizetői díja 3,99 dollár, de a Nokia 7 napos próbaidőt kínál, így van lehetőség letesztelni, mielőtt a felhasználók elköteleznék magukat a program mellett. Reméljük, hosszabb távon nem csak a tengerentúlon akarják terjeszteni a szolgáltatást, hanem az öreg kontinensen is.
 

Forrás: blog.gsmarena.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05