Elindult a GTS új honlapja

forrás: Prím Online, 2013. május 9. 11:18

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet európai régió vezető integrált távközlési és adatközpont szolgáltatója elindította új honlapját, amely a www.gtsce.com címen érhető el.

A letisztult, modern honlap intuitív navigációval és gazdag tartalommal párosul. Egységes szemlélete és következetes funkcionalitása révén a látogatók a GTS csoport összes vállalatának szolgáltatását és megoldását megismerhetik. A honlap tetején kiválaszthatjuk a nyelvet és megtekinthetjük a GTS csoport specifikus ország szerinti – Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia és Szlovákia – weboldalait.

A vállalat ügyfelei mostantól könnyebben hozzáférhetnek a számukra értékes termék- és hálózati információkhoz. A felhasználóbarát elrendezés és az egy kattintásos navigálás lehetővé teszi a termékcsalád, ügyféltípus, iparági megoldás és üzleti igény szerinti tartalomböngészést. A hasznos információk között további online eszközök – ügyfélszolgálati oldalak, informatív videók és esettanulmányok – állnak rendelkezésre. A fentieken kívül a honlap olyan frissített legördülő hálózati menüvel is rendelkezik, amely bemutatja a GTS hálózatának részletes országonkénti és városi térképeit, valamint a vállalat adatközponti lefedettségét.
 
„Az új honlap segítségével a GTS alaposabban bemutathatja megoldásait és mély iparági ismereteit az üzleti felhasználóknak. Az egységesített design és szerkezet tökéletesíti a felhasználói élményt, valamint könnyebbé és gyorsabbá teszi ügyfeleink számára a fontos információk elérését – mondta Sunny Kumar, a GTS marketingért és üzletfejlesztésért felelős alelnöke. – A honlap egyik fontos eszköze annak, hogy megbízható és értéknövelt megoldásszállítóként újradefiniáljuk és megerősítsük pozíciónkat a régióban.”
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09