Ingyen telefonálás a Facebooktól

forrás: Prím Online, 2013. május 22. 09:46

Magyarországon is bekapcsolta a Facebook a Messenger ingyenes mobiltelefonálást lehetővé tevő funkcióját - írja a hvg.hu.

A Facebook januárban indította el a Messenger alkalmazáson belüli ingyenes (mobil)telefonálási lehetőséget, amit márciusban húztak be Európába, mostantól pedig Magyarországon is elérhetővé vált a funkció - számol be róla a hvg.hu. A wifin és mobilneten át is használható VoIP szolgáltatás használatához az Androidra és iOS-re elérhető Facebook Messenger alkalmazáson belül meg kell nyitni a kívánt ismerősünk chatablakát, a jobb felső "i" gombra kattintani, majd az így megjelenő slide-on értelemszerűen a "Free Call" menüpontra.

A tavaly júliusban bevezetett telefonadóból így még többet meg tudnak spórolni majd az emberek. Ezen a címen a költségvetés idén az első két hónapban 3 milliárd forinttal gazdagodott. A nemzetgazdasági tárca ma délután közli az államháztartás április adatait részletesen, ebből majd kiderül, pontosan mennyi adó is folyt be ezen a tételsoron a büdzsébe az év első negyedévében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05