D-Link bemutatja a világ legszélesebb Wireless AC router portfólióját

forrás: Prím Online, 2013. június 18. 13:46

A D-Link új termékcsaládja megbírkózik napjaink leggyakoribb és legfrusztrálóbb vezeték nélküli csatlakozási nehézségeivel, legyen az a kapcsolat megszakadása a legfontosabb fájlok küldése közben vagy éppen egy online küzdelem döntő pillanatában. Az új Wireless AC termékvonal valamennyi tagja támogatja a D-Link okosfelhő szolgáltatásait, melyekkel egy PC-ről vagy mobilkészülékről felügyelet alatt tartható az otthoni hálózat.

A termékcsalád zászlóshajója a Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval (DIR-868L). A gyakorlatban Gigabites vezeték nélküli sebességet biztosító AC1750-es technológiával ez a világ leggyorsabb Cloud router terméke. A vezeték nélküli rugalmasság és a kiemelkedő sebesség sosem látott ötvözete kifejezetten HD média stream és online játék alkalmazásokhoz négy Gigabites porttal kiegészítve. Az USB portra csatlakoztatott tárolók tartalma - legyenek azok filmek, zenék vagy éppen fájlok - bárhonnan, akár egy iPhone-ról vagy Androidos mobilkészülékről is elérhetők.

 


De a termékcsalád két következő tagja, a Wireless AC1200 Kétsávos Gigabit Cloud Router AC SmartBeam funkcióval DIR-860L) illetve kistestvére, a Wireless AC1200 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-850L) is háromszor akkora sebességre képes, mint a jelenleg futó Wireless N300-as eszközök. A négy Gigabites portra játékkonzolok vagy Smart TV készülékek is csatlakoztathatók. A DIR-860L az AC SmartBeam ™ technológiának köszönhetően képes meghatározni a routerhez csatlakoztatott Wi-Fi eszköz pontos helyét, és abba az irányba fókuszálni a vezeték nélküli jelet. Így a lakás olyan pontjain is zökkenőmentes netkapcsolat biztosítható, ahol korábban ez nem volt megoldható.


A termékcsalád a Wireless AC750 Kétsávos Cloud Routerrel (DIR-810L) válik teljessé, mely a mai kétsávos routerek áráért kínál az AC technológiával elérhető nagyobb sebességet.


Az új routerek megjelenésével minden felhasználói igényre kínálni tudunk egy gyors, funkciókban gazdag és egyszerűen kezelhető Wireless AC Cloud Routert - legyen szó a legmagasabb igényekről vagy szűkösebb pénztárcáról.


A Wireless AC kimagasló teljesítménye mellett a D-Link új Cloud routerei a mydlink okosfelhő szolgáltatások teljes spektrumát is bíztosítják az otthoni hálózat teljes körű felügyeletéhez. Az ingyenes mydlink Lite alkalmazás letöltését követően bármikor, bárhonnan ellenőrizhető, éppen ki csatlakozik az otthoni hálózatra, milyen oldalakat látogat, a nekünk nem tetsző felhasználókat távolról lekapcsolhatjuk a hálózatról, sőt, a csatlakozási kísérletekről akár e-mail riasztást is kérhetünk. A QRS Mobile alkalmazással a router akár PC nélkül, egy okostelefonról is percek alatt beállítható.


A Wireless AC termékcsalád az új D-Link Wireless AC Kétsávos USB adapterrel (DWA-182) és a Wireless AC Kétsávos USB Nano adapterrel (DWA-171) teljesedik ki, melyekkel a korábbi, gyárilag Wireless AC adapterrel nem szerelt készülékeken is elérhetővé válik az AC sebesség.


A négy különböző tudású router ajánlott fogyasztói ára 25 900 Ft és 54 900 Ft között várható. A magyar piacon leginkább várt DIR-850L Wireless AC Kétsávos Cloud Gigabit Router 35 000 Ft alatt jelenik meg napokon belül a webáruházak kínálatában.





 

Kulcsszavak: wireless router D-Link

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05