Sharp AQUOS LC-80LE657: Kisebb TV másfélmillióért

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 12. 09:35

A Sharp alternatívát kínál azoknak, akik hatalmas képernyőt szeretnének a nappalijukba, de akik számára a 90 colos TV már túl nagy. Számukra lehet megfelelő az új, 80 colos 3D-s LED AQUOS TV-készülék.

Új, 80 colos, 3D-s LED AQUOS TV-készülékkel bővítette kínálatát a Sharp. A karcsú, fekete borítású TV a legigényesebb filmrajongók és a legjobb képminőséget keresők igényeit is kielégíti. A kétmagos processzor és a beépített tunerek széles köre (HDTV MPEG4 - DVB-S / S2 / C / T / T2) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a létező legjobb minőségű földfelszíni, műholdas vagy digitális kábeltelevízió adást élvezzék. A készüléken már elérhető a T2 szabvány is, amit eddig csak néhány európai országban vezettek be. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben meg is változik a műsorszórás formátuma, az Aquos TV-k tulajdonosainak akkor sem kell más megoldás után nézniük.


Az Aquos LC-80LE657 olyan, a Sharp által kidolgozott fejlett képfeldolgozó technológiákat használ, mint az Active Motion 200 vagy a teljesen LED-es háttérvilágítási rendszer, illetve a világ élvonalába tartozó, a japán Sakaiban található LCD képernyőgyárban készült X-GEN panel. Ennek köszönhetően - függetlenül attól, hogy a felhasználó 2D-s vagy 3D-s tartalmat választ -, a képminőség és a színvisszaadás lenyűgöző lesz.


Az új, 80 hüvelykes Aquos LED TV rendelkezik PVR felvételi funkcióval és USB memóriára rögzítő, élő adás megállítási funkcióval. A 80LE657 modell USB-s médialejátszót és AQUOS NET+ internet portál funkciót is kínál, ami lehetővé teszi, hogy felhasználók ne csak saját fájljaikat, hanem internetes forrásokat is megtekinthessenek. A legújabb Sharp TV lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan közösségi oldalakon böngésszenek, mint a Facebook vagy a Twitter. A hatalmas készülék kezelése egyszerű és kényelmes: akár egy okostelefonnal is vezérelhető, a mobil készülékről pedig akár filmek is streamelhetők.


A Sharp 80LE657 több mint egy egyszerű TV: óriási képernyőjén videókat, fényképeket lehet nézni, zenét hallgatni, játszani, vagy böngészni az interneten. Ha épp egyik említett funkciót sem használják, be lehet kapcsolni az ún. Wallpaper módot, mely a TV-t Claude Monet vagy Jean-François Millet egy-egy virtuális festményévé, vagy egyszerűen egy családi fotó képkeretévé változtathatja át.


Az LE657 sorozat Aquos 3D-s LED TV-i környezetbarát termékek a legmagasabb, A++ energiahatékonysági besorolással. Az új Sharp képernyőt X-GEN panellel alakították ki, ami biztosítja a teljesen LED-es háttérvilágítás hatékony felhasználását. A készülék magától kikapcsol, ha nem használják, és méretéhez viszonyítva a fogyasztása is nagyon kicsi: kb. 130W. A 80 hüvelykes képernyő 186 cm széles és 111 cm magas, így a felhasználóknak igazi mozis élményben lehet részük saját otthonukban.


Az LC-80LE657E fő funkciói:


·    80 COLOS KÉPÁTLÓ (203 CM)‬
·    FULL HD X-GEN PANEL (1920 X 1080)‬
·    HD TUNER (DVB-T/T2 / DVB-C / DVB-S/S2), MPEG2 / MPEG4 H.264‬
·    LCD TV FULL LED HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSAL‬
·    200 Hz ACTIVE MOTION
·    TELJES INTERNET HOZZÁFÉRÉS
·    ‪MULTIMÉDIA LEJÁTSZÓ (DLNA HÁLÓZATON KERESZTÜL VAGY USB MEMÓRIÁRÓL)‬
·    USB TIMESHIFT+ ÉS PVR FUNKCIÓ EGYSZERŰ PROGRAMOZÁSSAL ÉS A REGISZTRÁLT TARTALMAKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSSEL ‬

Ajánlott fogyasztói ár: 1.549.990,-

Kulcsszavak: TV Sharp

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05