Az ASUS bemutatta VivoTab Note 8 táblagépét

forrás: Prím Online, 2014. január 11. 10:56

Az ASUS bejelentette VivoTab Note 8 Windows 8.1-es táblagépét, amelyben egy professzionális Wacom digitalizáló toll található, így akár irodai, akár kreatív munkához az egyik legjobb tollas táblagép a piacon.  

A szakemberek és diákok számára egyaránt vonzóra tervezett, a Microsoft Office Home & Student változatával érkező VivoTab Note 8 mindössze 380 grammot nyom, könnyen használható egy kézzel, így ideális mobil munkaeszköznek. 

 

Négymagos processzor 

 

A VivoTab Note 8-ban a többfeladatos teljesítmény és az energiatakarékosság egyensúlyáról a legújabb Intel Atom Z3740 processzor gondoskodik. Akár 8 órás akkumulátoros üzemidejével az Intel Atom Z3740 gond nélkül használható újratöltés nélkül egy egész munkanapon át. A 2 GB memória, az akár 64 GB SSD-tároló, valamint az akár 64 GB-nyi microSD kártya használatának lehetősége azt jelenti, hogy lesz elég hely az összes alkalmazás és fájl számára. Az adatok könnyen elérhetők útközben is, az egyéves korlátlan ASUS WebStorage előfizetésnek köszönhetően. 

Wacom-technológiával

 

Ultrakarcsú kávájával az egykezes használathoz tervezett VivoTab Note 8 ideális az útközben történő használathoz. Professzionális digitalizáló tolla szépen illeszkedik a táblagép alján található tartójába, vagyis mindig kéznél van, ha szükség lenne rá. A Wacom kifinomult technológiájára épülő digitalizáló toll gondoskodik a lehető legjobb pontosságról, sebességről, válaszkészségről és a tenyérrel véletlenül bevitt adatok figyelmen kívül hagyásáról. Mindez a több mint 1000 nyomáserősségi fokozat érzékelésével együtt rendkívül természetes írási és rajzolási élményt nyújt. Szó szerint ki lehet dobni a jegyzet- és vázlatfüzeteket: tényleg elég csak a VivoTab Note 8! 

 

Komoly hangminőség

 

Az ASUS Golden Ear csapatának szakértői által kidolgozott SonicMaster audiotechnológia a speciális hardver és szofver együttesével javítja a hang minőségét messze azon túl, amit egy ilyen kis készüléktől vár az ember. A hátulra néző, nagy zengőkamrájú sztereo hangszórók gazdag, telt basszusokat szólaltatnak meg, a kifinomult hangfeldolgozó eszközök pedig kiszélesítik a frekvenciatartományt, hogy a zenék, filmek és játékok még fantasztikusabban szóljanak.  

 

Elérhetőség és árak

 

Az ASUS VivoTab Note 8 magyarországi megjelenése áprilisra várható, 109 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05