Új AMD AM1 foglalatos Asus alaplapok – AM1M-A és AM1I-A

forrás: Prím Online, 2014. március 10. 09:18

Az ASUS új, izgalmas alaplapokkal rukkolt eló (AM1M-A és AM1I-A), amelyek a legfrissebb AMD AM1-foglalatos SoC Athlon és Sempro sorozatú APU-k (Accelerated Processing Units, gyorsított feldolgozóegységek) fogadásához készültek.

Ezek a forradalmian új, AMD R sorozatú grafikával felszerelt APU-k a nagy feldolgozási teljesítményt, a fejlett Microsoft DirectX 11.1 grafikát és a Fusion vezérlőlapkákat (FCH-kat) ötvözik egyetlen kicsi, hatékony termékben — amely akár 50% százalékkal nagyobb teljesítményt kínálhat az előző („Brazos 2.0”) AMD APU generációhoz képest.

 

Az APU-k alacsony energiafogyasztásával és kiemelkedő grafikus teljesítményével az AM1M -A és az AM1I-A is remek értékű ajánlat mind asztali gépekbe, mind házimozi-PC-kbe.

 

Nagy teherbírást biztosító minőség és exkluzív ASUS szolgáltatások

 

Az AM1M-A és az AM1I-A tervezése is a legszigorúbb minőségi követelmények figyelembe végelével történt, és mindkét alaplap számos exkluzív funkcióval dicsekedhet — amit az ASUS-ügyfelek nem csak igényelnek, de el is várnak.

AM1M-A
 

 

Az ASUS 5X Protection technológia az érzékeny alkatrészeket védi a rövidzárlattól, az elektromos túlfeszültség ellen és más hasonló kockázatoktól. Ennek része az ASUS DIGI+ VRM (feszültségszabályzó modul) technológia, amellyel biztosítható a processzor kiegyenlített áramellátása; a túláramvédelem a RAM-modulokat károsító rövidzárlatok kivédéséhez; a kiváló minőségű szilárdtest-kondenzátorok; az elektrosztatikus kisülésvédő, valamint a korrózióálló hátoldali I/O-csatlakozók – különféle technológiák kombinációja a lehető legjobb megbízhatóság és strapabírás érdekében.

 

Az „USB 3.0 Boost with UASP Mode” az USB 3.0 egyébként is remek sebességét javítja tovább: intelligens módon optimalizálja az átviteli parancsokat, hogy más alaplapoknál több adatot lehessen elküldeni és fogadni rövidebb idő alatt.

 

Az új ASUS alaplapokba parádésan egyszerű UEFI BIOS került, amely egy barátságos, grafikus felületen teszi lehetővé a felhasználók számára például gyorsindító beállítások és kedvencek megadását a leggyakrabban használt beállítások gyors eléréséhez. Az alaplapok vásárlóinak további előnyt jelent az AI Suite 3, egy exkluzív ASUS kezelőfelület-stílusú vezérlőpanel, ahol egy AM1M-A vagy AM1I-A alaplapos rendszer szinte minden eleme finomhangolható a teljesítmény, a stabilitás és a hatékonyság legjobb egyensúlyának megteremtésére — egyetlen egyszerű és intuitív felületen.

AM1I-A
 

 

Elérhetőség

 

Az ASUS AM1M-A és AM1I-A májustól lesz kapható hazánkban, a végfelhasználói ára egyelőre nem ismert. 

Kulcsszavak: ASUS alaplap AMD hardver

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05