A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálja a Red, Go és Max csomagokat

forrás: Prím Online, 2014. június 21. 11:59

A Vodafone Magyarország továbbra is 9990 Ft-os havi ártól kínálja a normáldíjas belföldi számok irányába korlátlan beszélgetést és SMS küldést, valamint jelentős adatforgalmat biztosító Red szolgáltatás-csomagokat. Úgyszintén nem változik a Go csomagok ára, és a júniusban bevezetett, a magyar piacon egyedülállóan a feltöltőkártyát használó ügyfeleknek is 0 Ft-os hívásokat kínáló Max csomagok ára sem, jelentette be a Vodafone Magyarország.

Az előfizetéses csomagok, a mobilinternet előfizetések ára nem változik, ahogy a nyaralási szezonban nagyon népszerű, az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást kínáló Európa Napijegy ára sem.

Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető, és napi bruttó 990 Ft-os díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek a hazai tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek SMS-eket vagy internetezzenek.

A Vodafone ugyanakkor a döntő többségében már nem forgalmazott, alapdíjas feltöltőkártyás tarifacsomagjaiban elérhető perc és SMS díjakat augusztus elsejétől átlagosan 5-6 százalékkal emeli, miközben a feltöltések után járó bónuszok változatlan feltételekkel járnak ezután is.

A korábbi feltöltőkártyás szolgáltatások felhasználói a legkedvezőbb feltételeket kínáló Max tarifára a 1270-es ügyfélszolgálati számra küldött ingyenes SMS-sel válthatnak.

Az esetenként adatforgalmi keretet, valamint a normáldíjas belföldi számok irányába felhasználható perc/SMS keretet is tartalmazó Max csomagokban az aktív Max egyenleggel rendelkezők egymással 0 Ft-os percdíjjal beszélhetnek.

A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS kerete, akkor minden normáldíjas belföldi szám esetében a perc/SMS díj 40 Ft. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, de még van feltöltése, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft, mint a többi feltöltőkártyás csomagban.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05