Komplex, testre szabott szolgáltatásokat várnak az Invitel-Oriana partnerségtől

forrás: Prím Online, 2015. február 20. 10:18

Az az üzleti alkalmazásfejlesztési picról ismert Oriana kiemelt partneri megállapodást kötött az Invitellel. Az együttműködés eredményeként az Invitel is minden eddiginél gyorsabban és költséghatékonyabban fejleszthet 100%-ban az ügyfelek igényeire szabott üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat, az Oriana pedig még intenzívebb növekedést érhet el, és szolgáltatásai mostantól a felhőből is elérhetőek.

Közösségi szemlélet a partneri modellben az Invitellel is

Az Oriana ökoszisztémájában a fejlesztés, az innováció folyamatos, mivel a partnerek, az ügyfelek és a fejlesztők tudásmegosztásán alapul. A közösségi tudás megosztása, a fejlesztések, ötletek folyamatos áramlása biztosítja az üzleti alkalmazások számának növekedését. A partnerek az Effector platformon futó kész Alkalmazásblokkokhoz és Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz férhetnek hozzá, amelyek felhasználásával minden eddiginél gyorsabban és alacsonyabb áron fejleszthetnek testre szabott megoldásokat. Az Invitel kiemelt, OEM partnerként nem csupán licencet vásárol, hanem hozzáférést kap bizonyos Testreszabható Üzleti Alkalmazásokhoz, amelyekkel megvan a lehetősége a saját szolgáltatások fejlesztésére, azok továbbértékesítésére. Így a vállalat olyan üzleti alkalmazásokkal, iparágspecifikus megoldásokkal és felhő alapú szolgáltatásokkal bővítheti portfólióját, amelyek már bizonyítottak a piacon.

Effector Studio 2.0 - Még gyorsabb és egyszerűbb üzleti alkalmazásfejlesztés


Az ügyfelek eddigi visszajelzései alapján, az Oriana jó úton jár az alkalmazásfejlesztési piac átformálásában. A siker kulcsa a dobozos célszoftvereknél személyre szabottabb, rugalmasabb, de az egyedi fejlesztéseknél lényegesen hamarabb elkészülő üzleti alkalmazások, illetve az a módszertan, amellyel az Oriana és partnerei már az első megbeszélésre egy, az ügyféligényekre szabott prototípust mutathatnak be. Ezzel nemcsak egyedülállóak a piacon, de szinte minden ügyfélmegkeresést sikerrel zárnak.


Bár az ügyfelek száma és elégedettségük folyamatosan nő, a cég további fejlesztéseket tervez annak érdekében, hogy még gyorsabb, azonnali válaszokat kínáljanak az agilisan változó ügyféligényekre. A technológia alapját az egyedi fejlesztésű, funkciókban gazdag, robusztus, és egyre bővülő platform, az Effector és a megújult fejlesztőeszköz, az Effector Studio jelenti.

2015-ös tervek

Az Oriana növekedésének finanszírozása saját forrásból történik, amihez biztos alapot nyújt az árbevétel 360%-os növekedése az elmúlt három év alatt.


„Terveink leghangsúlyosabb része 2015-ben − a technológiai fejlesztések mellett − a partnerhálózat bővítése mind Magyarországon, mind pedig külföldön. A hálózatbővítés folyamatának meghatározó mérföldköve az Invitellel kötött megállapodás is” − mutatott rá az együttműködés stratégiai oldalára Kovács Péter.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05