A Vonatinfó mobilalkalmazással egyszerűen tájékozódhatnak az utasok

forrás: Prím Online, 2015. március 18. 10:23

Már huszonháromezren töltötték le okostelefonra a Vonatinfó alkalmazást. Az új applikáción jól átláthatóan jelennek meg az aktuális információk.

A MÁV-START bemutatta az új, okostelefonokra ingyenesen letölthető Vonatinfó alkalmazást, amelyet Androidra eddig tizennégyezren, iPhone-ra kilencezren telepítettek. Az applikáció segít az optimális útvonal kiválasztásában, tájékoztat az igénybe vehető kedvezményekről, a vonatinformációs térképen követhető a szerelvények pillanatnyi helyzete és sebessége, továbbá megtekinthetők egy adott jármű szolgáltatásai, műszaki adatai is.


 

 

A vonatokhoz virtuális chatszoba tartozik, ahol nemcsak egymással kommunikálhatnak az utasok, hanem akár a vonat személyzete is tájékoztatást tud adni egy-egy rendkívüli eseményről. Az alkalmazáson a MÁVINFORM aktuális hírei is folyamatosan frissülnek. A „Like” gomb lehetőséget biztosít az utazás, illetve a személyzet munkájának értékelésére, az elégedettség vagy elégedetlenség kifejezésére. A további fejlesztési tervek között kiemelt helyen szerepel az applikáción keresztül történő jegyvásárlási lehetőség bevezetése.


Android operációs rendszert használó utasaink ide kattintva tölthetik le az alkalmazást.

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50