A Toshiba 5. generációs Intel Core processzorokkal erősítii üzleti laptopjait

forrás: Prím Online, 2015. április 10. 10:14

A Toshiba bejelentette, hogy Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B üzleti laptopjait ezentúl 5. generációs Intel CoreTM processzorokkal gyártja. A legújabb generációs processzorokkal felszerelt modellek hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújtanak, így az eddig is megszokott funkciókkal ellátott üzleti modellek nagy-, közepes és kisvállalkozások (KKV-k) számára egyaránt ideális választást jelentenek. 

A Portégé Z30, a Tecra Z40 és a Satellite Pro R50-B modellek mindegyike az 5. generációs Intel CoreTM processzorok révén kiváló teljesítményt nyújt, rendkívül könnyen hordozhatók, ugyanakkor kevesebbet fogyasztanak, így az akkumulátor üzemideje növekszik.  A készülékek több alkalmazás egyidejű futtatására is alkalmasak az irodában vagy utazás közben, míg érzékeny üzleti adatainkat a beépített biztonsági funkciók hathatósan védik. Mindegyik modell Intel CoreTM i7-es processzorral is elérhető.

 


A jelenleg megvásárolható Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B modellek hosszú akkumulátor-üzemideje az új processzorok használatával tovább növekszik, így egyszeri feltöltéssel még hosszabb ideig használhatók. Az ultrahordozható Portégé Z30 modellek esetén a korábbi maximum 13,5 órás üzemidő akár 17 órára növekszik. A folyton úton lévő, vezető beosztású üzletemberek számára ideális választást jelent, hiszen a készülék egyetlen feltöltéssel szinte 2 munkanapon át használható.


A Tecra Z40 modellek – melyeket a hordozhatóság és a produktivitás egyensúlyát figyelembe véve terveztek – akkumulátorának üzemideje a korábbi 10,51 óráról 15 órára növekszik. A Satellite Pro R50-B változatokat pedig egyszeri feltöltéssel akár egy teljes munkanapon át, 8 órán keresztül használhatjuk.


A 13,3 hüvelykes (33,8 cm) Portégé Z30 és a 14,4 hüvelykes (35,6 cm) Tecra Z40 modellek olyan, folyton úton lévő, elfoglalt üzletemberek számára jelentenek ideális választást, akik prémium kialakítású, rendkívül könnyen hordozható, ugyanakkor nagy teljesítményű megoldást keresnek. A beépített biztonsági funkcióknak, a TPM-nek (Trusted Platform Module), a más típusokkal azonos kialakítású dokkolónak és az Intel vPro technológiának köszönhetően a vállalat informatikai dolgozói számára mindkét modell rendszerbe illesztése egyszerű, ráadásul az ellenőrzésük és karbantartásuk sem jelent gondot.


A 15,6 hüvelykes (39,6 cm), üzleti funkciókkal ellátott, karcsú kialakítású Satellite Pro R50-B modellhez a Toshiba egyes országokban Megbízhatósági garancia szolgáltatást is kínál, így elsősorban a kis- és középvállalkozások (KKV-k) számára jelent megbízható megoldást.

 


Az 5. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt Portégé Z30, Tecra Z40, és Satellite Pro R50-B modellek az európai országokban már kaphatók.
 

Kulcsszavak: Toshiba notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05