Az internet világnapján lekapcsolja az adatforgalom-számlálókat a Telenor

forrás: Prím Online, 2015. május 18. 10:40

A világ 2002 óta ünnepli az internet világnapját, amelynek elsődleges üzenete, hogy a világ minden emberhez jusson el világháló. Ennek alkalmából a Telenor minden ügyfele számára ingyenessé teszi a Hipernet hálózatot, és a felhasználók három népszerű TV sorozatot is nézhetnek a MyTV-n.

Május 18-án, az internet világnapja alkalmából a Telenor egy ajándékkal lepi meg előfizetőit: az adatforgalom számlálók lekapcsolásával teret ad ügyfeleinek, hogy élvezzék a leggyorsabb Hipernet hálózat nyújtotta előnyöket, és próbára tegyék a MyTV szolgáltatást. 

 

A Hipernet lakossági kültéri lefedettsége országosan már 95% fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60%-án érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95%-án a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető.

 

A Hipernetet közel 1,2 millió ügyfél élvezi, a szolgáltató készülékkínálatában pedig már alsó- és középkategóriában is elérhetőek 4G-képes okostelefonok. A szolgáltató értékesítési trendjei is az ügyfelek nyitottságát és gyors internetkapcsolatra való igényét támasztják alá: tíz újonnan értékesített telefonból már nyolc okostelefon, ezek kétharmada pedig 4G képes, azaz alkalmas a Hipernet maximális sebesség-élményének kihasználására.

 

Ilyen gyorsaság mellett az okostelefonokon is pillanatok alatt töltődnek be a weboldalak, akadozás nélkül cseveghet a világ másik táján élő családtagjával és barátaival, de gond nélkül élvezheti a Deezer zene és a MyTV szolgáltatásait is.

 

A Telenor elsősorban okostelefonokra és táblagépekre szánt TV szolgáltatását, a MyTV-t is az internet világnapjára időzített akcióba vonja: május 18-án azok is díjmentesen, kötelezettségek nélkül belekóstolhatnak a mobil TV-zés élményébe, akik még nem rendelkeznek MyTV előfizetéssel. Három népszerű sorozat, a Breaking Bad, a House of Cards, és a Black List első része ezen a napon minden ügyfél számára ingyenesen elérhető, előfizetőinek az adatforgalmat ehhez a szolgáltatáshoz is ajándékba adja a szolgáltató

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05