A Lego virtuális világa

Vértes Judit, 2015. június 5. 10:19

A Lego által nyilvánosságra hozott Lego Worlds játék a Minecraft riválisának tekinthető. Egyelőre egy béta verziója érhető el a programnak, így a felhasználók kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló játékot.

A Lego bemutatta új játékát. A World névre keresztelt újdonság sok mindenben hasonlít a Minecraftra. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy a játékosok maguk hozhatják létre a világot, melyet utána bármikor és bárhogy meg is változtathatnak. Mivel a Legóról van szó, természetesen minden létrehozott objektum legokockákból épül fel.

 

A játékban olyan épület, jármű és egyéb kiegészítő elemek találhatók, melyek igazi Legóból is megépíthetőek. A Minecraft karaktereit is létrehozhatjuk – természetesen Lego változatban.

 


 

A Lego Worlds segít benépesíteni a virtuális világot mindenféle csodás lényekkel, karakterekkel, járművekkel, amik között kezdődhet az igazi, egyedi és megismételhetetlen kaland.

 

A Lego World jelenleg csak Windows operációs rendszeren érhető el, és a teljes verzió az év vége felé várható. A teljes verzió közösségi elemeket is tartalmaz majd, például az online játék lehetőségét.

 

Forrás: übergizmo

Kulcsszavak: Lego játék Windows

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05