Office csomag jár a zászlóshajó Lumiákhoz

forrás: Prím Online, 2016. február 22. 13:05

A Microsoft egyéves, Office 365 Egyszemélyes verzió előfizetést ad ingyen a Lumia 950 és 950 XL tulajdonosoknak, hogy többek között teljes szolgáltatáskészlettel használhassák a telefonok Continuum funkcióját, így nagyképernyő, egér és billentyűzet csatlakoztatásával igazi PC élményben lehet részük. Az ajánlat a 2015. december 1. és 2016. június 30. között vásárolt Microsoft Lumia 950 és 950 XL készülékekre érvényes.

Minden, 2015. december 1. és 2016. június 30. között vásárolt Microsoft Lumia 950 és 950 XL készülékhez éves, 20 999 forint értékű Office 365 Egyszemélyes előfizetést ad a Microsoft. Tehát az ajánlat nemcsak az újonnan vásárolt telefonokra, hanem visszamenőleg is érvényes. A csúcskészülékek tulajdonosai így kihasználhatják a Continuum nyújtotta előnyöket és nagyképernyőhöz csatlakoztatva, PC-ként is használhatják a telefonjukat.

 

A Microsoft Windows 10 operációs rendszert futtató Lumia 950 és 950 XL telefonok – Microsoft Kijelződokkoló alkalmazásával – egérhez, billentyűzethez és egy nagyobb kijelzőhöz csatlakoztatva a Windows univerzális alkalmazásait a nagy kijelzőhöz igazítva jelenítik meg, mintha egy PC-t használnánk. Mindeközben a telefon továbbra is használható független eszközként, vagyis képes például a bejövő hívásokat fogadni és újakat is lehet kezdeményezni vele. Ezt a funkciót épp az Office dokumentumok (Word, Excel, PowerPoint) nagyképernyőn való szerkesztésekor érdemes kihasználni, ezért szükséges az Office 365 előfizetés a Continuumhoz. Ennek, és az előfizetéssel együtt járó felhőszolgáltatásnak köszönhetően a dokumentumok létrehozása, szerkesztése és elmentése kényelmesen, egységes felhasználói élmény mellett, bármilyen eszközön, bárhol lehetséges.

 

Az Egyszemélyes előfizetéssel a Lumia 950 és 950 XL tulajdonosok egy telefonra, egy tabletre és egy PC-re egyéves időtartamra kapják meg a legfrissebb Microsoft Office alkalmazásokat, továbbá 1TB OneDrive felhőtárhelyet, illetve havi 60 Skype-percet is kapnak, mellyel vezetékes és mobilszámokat hívhatnak. Azok, akik már rendelkeznek Egyszemélyes előfizetéssel, további egy évnyi előfizetéshez jutnak hozzá. Az egy év leteltével az előfizetés automatikusan megújul – erre egy e-mail figyelmezteti a felhasználót.

 

Az Egyszemélyes előfizetés a Lumia Offers alkalmazáson keresztül érhető el. Ez az új telefonokra alapértelmezetten telepített, a korábban vásárolt készülékekre pedig a Windows Áruházból telepíthető. Az ajánlat június 30-ig érvényes.

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05