A Huawei P9-cel készült fotóinak eladásával akár a készüléke árát is megkeresheti

forrás: Prím Online, 2016. május 26. 13:43

A Huawei együttműködést kötött az EyeEm tulajdonosával, így a fotószerkesztő applikáció már 5 millió új Huawei P9 készüléken gyárilag elérhető alap alkalmazás. A Huawei P9-cel fantasztikus képek készítésére nyílik lehetőség, hiszen ez az első okostelefon, amely a Huawei és az ikonikus kamerakészítő cég, a Leica együttműködéséből született. Így az EyeEm nagyon hasznos lehet minden fényképezni szerető P9 felhasználó számára, hiszen az alkalmazás segítségével bárki megoszthatja, közzé teheti, sőt értékesítheti is saját képeit, amelyek a dual Leica kamerának köszönhetően egyedülállóak az okostelefonok világában. 

Az EyeEm a világ egyik legnagyobb fotósközössége több mint 18 millió felhasználóval, akik között egyaránt találunk kedvtelésből, kizárólag mobiltelefonnal fényképező felhasználók, illetve hivatásos fotósok munkáit is. Az EyeEm-re feltöltött fényképek nemcsak megtekinthetők, de megvásárolhatóak is, így azokat akár különböző reklámokban is viszontláthatjuk. A megvásárolt fotókért kapott összeg felét az EyeEm megtartja, a másik felét pedig a kép készítőjének fizeti ki. Az alkalmazás használata egyszerű és ingyenes, illetve a felhasználó dönti el, hogy mely képeket szeretné piacra dobni. 

 

 

A Huawei P9 londoni bemutatóján 2016 áprilisában kiállították annak az 5 fotósnak is a képeit, akiket a Huawei az EyeEm közösségéből választott ki és hívott meg az eseményre: David Qutierrez, Lamarr Golding, Enrica Brescia, Céline Auffret, Alexander Köpke. Feladatuk a lakóhelyük megörökítése volt egy új szemlélet alapján, a fotókat pedig a Huawei P9-cel készíthették. A Huawei, a Leica és az EyeEm ezzel az akcióval kívánta megpecsételni közös együttműködését.

 

 

A Huawei P9 már megvásárolható Magyarországon ezüst és szürke színekben, single SIM, illetve aktív dual SIM-es verzióban 179 990 forint javasolt bruttó fogyasztói áron. A P9-hez a vállalat a hazai piacon egyedülálló módon 3 év teljes körű gyártói garanciát, 3 hónap képernyő garanciát és 3 hónap csere garanciát kínál. 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05