A Huawei készül a labdarúgó Európa-bajnokságra: együttműködési megállapodás az MLSZ-szel és szurkolói applikáció a Facebookon

forrás: Prím Online, 2016. június 12. 13:04

A Huawei Technologies Hungary a mai napon bejelentette, hogy tovább bővíti sporttámogatási tevékenységét Magyarországon: a vállalat a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) együttműködő partnereként a vízilabda és a kézilabda mellett részt vállal a hazai futball támogatásában is az elkövetkező évben.

A Huawei ezzel párhuzamosan Facebook applikációt indított, hogy minél nagyobb szurkolói aktivitással lelkesítse és támogassa a magyar labdarúgó válogatott szereplését az Európa-bajnokságon. 

 

A Huawei az elmúlt három évben a globális futballvilág olyan vezető sportszervezeteivel kötött partneri megállapodást, mint az AC Milan, az Arsenal, az Ajax, az Atlético de Madrid, a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund. A vállalat a futballcsapatokkal kötött megállapodások mellett olyan nemzetközi labdarúgó sztárokat is márkanagykövetei között tudhat, mint Lionel Messi, Robert Lewandowski illetve Alexis Sánchez

 

„Kitörő örömmel tölt el bennünket, hogy a nemzetközi futballvilág képviselői mellett immár Magyarország labdarúgó sportját is támogathatjuk! – mondta Seth Wang, a Huawei Fogyasztói Üzletágának magyarországi vezetője, a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásának bejelentése után, aki egyben bízik a magyar csapat jó szereplésében is. „Vállalatunk mottója, a „Make It Possible”, és a magyar válogatott bejutása az Európa-bajnokságra összhangban állnak. Bízunk benne, hogy a támogatásunkkal hozzájárulunk a magyar csapat további sikereihez és további eredményekben gazdag szereplést kívánunk számukra az Európa-bajnokságon!”

 

 

Facebook applikáció a szurkolóknak

A „Make it possible” Facebook applikáció felhasználói kreatív fotókat készíthetnek arról, hogy hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak. A legkreatívabb fotó készítőjét a vállalat legújabb zászlóshajójával, egy Huawei P9 okostelefonnal jutalmazza. A dual Leica kamerával felszerelt P9 felhasználói a Huawei Hybrid Focus technológiájának alkalmazásával nagyon gyorsan, pontosan és megbízható módon tudnak képeket készíteni, és a sorozatfelvétel funkcióval nem maradnak le egyetlen pillanatról sem. Így a sportesemények fotózásához hasznos társ a Huawei legújabb modellje.

 

A Huawei szurkolói applikációja 2016. június 8. és július 11-e között érhető el a Huawei Mobile Hungary Facebook oldalán. Az applikáció felhasználói fényképeket készíthetnek arról, hogyan szurkolnak a nemzeti válogatottnak, melyeket a HUAWEI Make it possible online Facebook alkalmazásra tölthetnek fel. A Huawei a legkreatívabb fotó készítőjét egy, a vállalat által felkért zsűri választja ki, akit a Huawei egy P9 okostelefonnal díjaz.

 

Bővebb információ az applikációról és a részvételi feltételek ezen a linken érhetőek el: https://apps.facebook.com/make-it-possible-hu/

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50