Ezek az idei nyár legfontosabb kütyüi

forrás: Prím Online, 2016. július 8. 07:03

Tengerparti nyaralás, közös szurkolás a haverokkal vagy egy csajos este a Balatonnál… Most megmutatjuk, melyek azok a legfontosabb kellékek, amelyek nem hiányozhatnak a tökéletes nyári élmények átéléshez és megörökítéséhez.

Vidd haza a nyár legjobb pillanatait!

Ebben segít a Sony DSC-HX90 kompakt fényképezőgép, amely még a legkisebb női táskában is elfér, nem húzza a válladat, könnyen kezelhető, mégis garantálja, hogy a legszebb emlékeidet hazavidd magaddal. Ráadásul a PlayMemories applikáció segítségével még kreatívabbá, játékosabbá varázsolhatod a képeket, amelyeket WiFin keresztül azonnal megoszthatsz a telefonoddal, és már mehet is a közösségi oldaladra. 

 

Mondd el videóval!

Van amit nem lehet képekben megmutatni: ahogy például életedben először szörfdeszkára pattansz és meglovagolod a habokat, vagy ahogy egy kerti partin spontán koreográfiát nyomsz a csajokkal. A Sony FDR-AX33 kézi kamerával a Full HD-nál négyszer részletgazdagabb felvételeket készíthetsz. Tenyérnyi méretének köszönhetően biztosan befér a bőröndbe is. Kezdő „operatőrök” is könnyedén kezelhetik, sőt ha felvágnál a többiek előtt, akkor WiFi-n keresztül vagy NFC-képes telefonoddal is irányíthatod. 

 

Extrémsportolóknak alapdarab

Lételemed az adrenalin? Akkor a Sony HDR-AS 50 Action Cam-et neked találták ki: viszont sportolás közben csak magadra kell vigyáznod, a kamerára nem. Víz, por, rezgés és ütésálló tokjának köszönhetően bármilyen körülmény között lélegzetelállító felvételeket készíthetsz, ráadásul a csuklópántként használható távirányítójáról, valamint a mobilodról is irányíthatod. 

 

Legyen tánc!

Jólesne egy spontán buli a kertben vagy a strandon? Ha nálad van a Sony az SRS-XB3 hangsugárzó, akkor semmi nem akadályoz meg ebben. Amellett, hogy a strandtáskádba is befér, vízálló, így a medence mellett sem kell féltened. Ráadásul akár 24 órát is bír, Bluetooth-os vagy NFC-s eszközöddel pedig pillanatok alatt gondoskodhatsz róla, hogy felpörögjön a hangulat. Még egy jó hír: a fekete mellett piros, kék és zöld színben is kapható. 

 

Zárj ki minden felesleges zajt!

Lazulnál valami jó kis chill zenére vagy a legapróbb részleteit is szeretnéd hallani kedvenc számodnak? A Sony h.ear on Wireless NC fejhallgatók lesznek ebben a legjobb barátaid. Kényelmesek hosszú távon is, a zajszűrő technológiának köszönhetően a külső hanghatásokat teljesen kizárják. Bluetooth-szal és NFC-vel kábelek nélkül használhatod, a beépített akkumulátor pedig közel 20 órás zenei élményt biztosít. Hölgyek, figyelem: Lime sárga, viridian zöld, szénfekete, bordeaux-i rózsaszín és cinóbervörös színekben kapható. 

 

Megvan az új edzőtársad!

Nyáron sem állsz le az edzésekkel? Akkor van egy ötletünk, milyen kütyüvel teheted még élvezetesebbé a köröket. Víz és porálló, könnyű és könnyen kezelhető, mi az? A Sony NW-WS410 sorozat darabjai a legjobb edzőtársak. Mindössze 32 grammosak, 12 órát bírnak és a vezetékeket is elfelejtheted. 

 

(Jobb) mintha a lelátón ülnél…

Az idei nyár igazi kánaán a sportrajongóknak, az EB után már szinte egyből hangolódunk az olimpiára. Ha nem élheted át személyesen ezeket az élményeket, akkor sem kell aggódnod. A dizájnos és szupervékony kialakítású Sony 4K XD93 amellett, hogy a nappali ékköve, egyenesen a lelátókra repít: lélegzetelállító 4K felbontása páratlan képminőséget nyújt. A Sony Android TV segítségével ráadásul minden eddiginél gyorsabban érheted el kedvenc műsoraidat, filmjeidet, applikációidat. 

 

És a végén az alapkellék…

Becsekkolásnál vagy éppen egy nagyon fontos beszélgetés közben lemerülő telefon? Ennek a rémálomnak vége. Ma már minden táska alapkelléke az USB-töltő, a Sony CP-S20B pedig kompakt méretének köszönhetően bárhol elfér. Ráadásul barátaiddal is megoszthatod, ugyanis egyszerre négy eszköz tölthető róla, vagy akár nyolcszor feltöltheted mobilodat fali csatlakozók nélkül. 

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09