Csak a Jófogás látott fényt ingatlanos applikációban

10 ezer Androidos letöltés után előrukkoltak az iOS-szel is

forrás: Prím Online, 2016. október 20. 12:51

A lakáskeresőket extra szűrési beállítások segítik, az eladóval történő kapcsolatfelvétel akár egy gombnyomással, SMS formájában is történhet, és a vágyott környékre online térkép segítségével is rábökhetünk. Nemsokára már metrótávolságot is mérhetünk, illetve egyéb BKK infókat is fellelhetünk. A kategóriájában egyedülálló magyar alkalmazás az Android után most már iOS-re is letölthető.

Napjaink ingatlanpiaci boom-ja a hirdetési portálokat is egyre nagyobb kreativitásra ösztönzi. Megannyi honlap próbál segítséget nyújtani ingatlankeresők formájában, de csak egyetlenegy applikáció készült erre a célra. A Jófogás saját androidos appja egymilliós letöltésszámával eleve hazánk legnépszerűbb, piacvezető szolgáltatása, de a cég külön alkalmazást fejlesztett a lakáskeresők számára. A munkán 100%-ban magyar szakemberek dolgoztak.

 

–  Kezdetben csak Androidra készítettük el a Jófogás Ingatlan app-ot, és mivel az elérte a 10.000-res letöltésszámot, másfelől az ingatlan kategóriánk is trendkövetésen és így nagyléptékű fejlesztésen esett át, úgy döntöttünk, eljött az ideje az iOS verziónak  – mondta el Palocsay Géza, a cég ügyvezetője.

 

 

Az alkalmazásban természetesen megtalálhatók azok az alapbeállítási lehetőségek, amellyel minden ingatlankereső – legyen szó bérlésről vagy vásárlásról – kezd: területi elhelyezkedés, ár, négyzetméter, állag, az épület anyaga, erkélyes mivolt stb., de emellett számos extra funkció segíti az igények kielégítését. Az apróhirdetési portál hitvallása szerint, ha már a vásárlás kompromisszummal jár, a keresés ne legyen az – ennek fényében rukkoltak elő olyan lehetőségekkel, mint az online térkép alapján történő szemezgetés, de hamarosan a lakásközeli BKK járatokról is tájékozódhatunk, sőt külön parméterként állíthatjuk be, mennyire közel vágyunk élni egy metrómegállóhoz. A Jófogás reszponzív honlapján egyébként ezek a lehetőségek már a felhasználók rendelkezésére állnak, átvitelük az appba folyamatos. A szűrési opciók tárháza is bővült, így igen gyorsan lehet a kínálatot a számunkra releváns választékra korlátozni: a döntést olyan hozzáadott plusz paraméterek is segíthetik, mint az energiatanúsítvány, a közös költség, a lakásfelszereltség, a fűtés típusa, a kilátás, a kertes mivolt (akár mérettel is!) vagy éppen a parkolási lehetőségek. 

 

Ha pedig megvan a kiszemelt álomkecó, a kapcsolatfelvételt egy SMS rendszer segíti, ahol egy gombnyomással tudunk időpontot egyeztetni. Ha egyelőre nincs meg szívünk választottja, a rendszer megjegyzi a beállításainkat, így csak újra be kell lépni, és már jönnek is a legfrissebb hirdetések.

 

Android verzió itt: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.jofogas.app&hl=hu

iOS verzió itt: https://itunes.apple.com/hu/app/jofogas-ingatlan/id1151792631?mt=8

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50