35%-os autóflotta növekedést tudhat magáénak a Business Lease

forrás: Prím Online, 2017. január 12. 11:48

Közel 35%-os növekedést ért el 2016-ban a járműlízinggel, flottamenedzsmenttel és mobilitási szolgáltatásokkal foglalkozó Business Lease Hungary Kft. által kezelt autóflotta mérete az előző évhez képest.

A tavalyi évet kiváló ügyfélelégedettségi mutatókkal záró Business Lease Hungary Kft. 2006-os magyarországi piacra lépése óta folyamatosan azon dolgozik, hogy megszolgálja ügyfelei bizalmát, és a számok azt bizonyítják, hogy az elmúlt évek kitartó munkájának beérett a gyümölcse.

 

Az Európában 25 éves múlttal rendelkező cégcsoportnak mára hazánkban is sikerült kiépítenie egy erős bizalmi alapokra épülő, tartós kapcsolatrendszert ügyfeleivel és partnereivel egyaránt, mely szakembereik szerint a “Better care” filozófiájuknak köszönhető. A Business Lease időben felismerte, hogy igény van olyan minőségi szolgáltatásra és innovatív megoldásokra, melyek korábban nem voltak elérhetőek a piacon, ezért a vállalatnál nem az autó, hanem a gondoskodás került a középpontba – nem véletlen tehát a szlogen: “Same cars, better care”.

 

Legyen szó flottamenedzserről, járművezetőről vagy beszállítóról, a Business Lease magasan képzett, motivált munkatársai számára mindig az ügyfelek tökéletes kiszolgálása a cél, akár a személyes, akár a vállalati szempontoknak megfelelően. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Business Lease 2016-os Ügyfél elégedettségi kérdőíve, melyet a neves független Feeddex kutatócég készített, és elemzett a vállalatnak. A 10 pontos skálán az Ügyfelek elégedettsége 9,3, míg a Gépjárművezetőké 9,2 pontos lett, tehát mindkét esetben kiemelkedőek az eredmények, melyek tovább erősítik a “Better care” filozófia sikerességét.

 

„Büszke vagyok a csapattal elért üzleti sikerekre, melyek kulcsa a kollégák szakértelme és ügyfélközpontú gondolkodásmódja. Még nagyobb öröm számomra, hogy ez a fantasztikus csapat folyamatosan bővül és, hogy a jövőbeni technológiai fejlesztések mellett is kiemelten fontos marad számunkra az “ember”, mert ez teszi igazán szerethetővé a céget.” – mondta Vincent van der Meijden, a Business Lease Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A sikeres üzleti év személyes sikereket is hozott a vállalat munkatársai számára: a korábban kontroller feladatokat ellátó Török András pénzügyi igazgatóként folytatja munkáját a Business Lease Hungary Kft.-nél, míg a cég korábban hollandiai ügyvezetője Vincent Peeters, a Business Lease Group CEO pozíciójában segíti tovább a csoport munkáját.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05