Új csatorna a UPC MyPrime kínálatában

forrás: Prím Online, 2019. augusztus 8. 10:16

A UPC MyPrime előfizetői most már egy Epic Drama mappát is találnak a menükínálatban – a szolgáltató nemrégiben élesítette a csatornát online műsortárában. A nagyívű drámák otthonaként aposztrofált, reklámmentes Epic Drama az egyik vezető nemzetközi médiavállalathoz, a Viasat Worldhöz tartozik. 

– Bár a Viasat History, Nature és Explore, valamint Epic Drama csatornáinkkal elsősorban a televíziózás hagyományos fogyasztóinak kedvezünk, emellett igyekszünk nagy figyelmet fordítani azokra is, akik saját műsoridőt és tartalmat szeretnek összeállítani – mondta Horváth Tamás, a Viasat World kereskedelmi igazgatója. – A fiatalokra és a sorozatkedvelőkre egyaránt igaz, hogy az általuk választott tartalmakat az általuk választott időben szeretnék megtekinteni, ezért is dolgozunk azon folyamatosan, hogy minőségi sorozatainkkal Magyarországon is egyre több non-lineáris kínálatban szerepeljünk.

 

Az Epic Drama a közelmúltban olyan nemzetközileg is tekintélyes kosztümös sorozatoknak adott otthont, mint a Poldark, a Maltese – A maffianyomozó, vagy a Magyarországon forgatott Jamestown. Krimiszériák közül többszörösen elismert sorozatoknak újabb évadjait hozza folyamatosan, így például a Murdoch rejtélyeit, vagy az Oxfordi gyilkosságokat. A közeljövőben érkezteti a sikervárományos A kék könyv-projektet (Project Blue Book: nagyrészben titkosított amerikai projekt, amely az ’50-es, ’60-as évek égi jelenségeinek, azonosítatlan repülő tárgyainak kivizsgálására szakosodott), Aidan Gillennel a főszerepben. Ezen tartalmak folyamatosan válnak majd egybefüggően elérhetővé a VoD kínálatokban is.

 

 

– Fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan bővítsük és szélesítsük minőségi tartalmaink kínálatát, és az előfizetőink számára bármikor hozzáférhetővé tegyük azt. Az Epic Drama csatorna sorozatainak a UPC MyPrime kínálatába kerülésével ezen az úton megyünk tovább, és egyben alkalmazkodunk a televíziózás és tartalomfogyasztás új igényeihez is: előfizetőinknek a legnagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosítjuk a hozzáférésben – hangsúlyozta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.  

 

 A UPC MyPrime egy folyamatosan bővülő havidíjas előfizetés alapú otthoni műsortár, amiben a legújabb sorozatok, filmpremierek és a moziból nemrég kikerült újdonságok várják az előfizetőket. A UPC MyPrime-ban több mint 200 film, közel 1000 órányi sorozat és koncertfelvétel, valamint 100 órányi gyerekeknek szóló műsor érhető el, ami korlátozások nélkül megállítható, visszatekerhető és bármikor újranézhető.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Ezek voltak a legnépszerűbb helyek és személyek az online médiában 2023-ban

Politikusok, sportolók, hazai és külföldi hírességek szerepelnek a leggyakrabban említett nevek között, amelyek megjelentek az online médiatérben 2023-ban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 93 népszerű médiafelület – televíziós csatornák, újságok, rádiók honlapjai, valamint hírportálok, közösségimédia-felületek, fórumok és blogok – elemzésével azt vizsgálta, kik álltak a hírek és a közbeszéd fókuszában, valamint azt is, hogy hazánk és a nagyvilág helyszínei közül melyek szerepeltek a legtöbbet.

2024. április 23. 19:24

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50