Nemzetközi szolgáltatását fejleszti a Palletways Hungary

forrás: Prím Online, 2019. október 2. 11:33

A Palletways Hungary, Magyarország egyetlen expressz raklapos logisztikai szolgáltatásokra specializálódott hálózata további fejlesztésekkel és erőforrásnöveléssel bővíti tevékenységét. A dinamikusan növekvő kereslet minőségi kiszolgálását biztosítva szeptember 2-tól a külföldre induló járataikat az eddigi heti két alkalomról napi szintűre növelték. Ennek eredményessége már most jól látható: fél hónap alatt azonnal megduplázták a Magyarországról küldött külföldön kézbesített raklapok számát. 

A Palletways Group 2018 októberében lépett be Magyarországra 11 független magyarországi logisztikai szolgáltatóval partnerségben. Ezzel létrehozta Magyarország egyetlen raklapos szállítmányozásra specializálódott logisztikai hálózatát, amely azóta is folyamatosan növekszik, jelenleg 16 tagot számlál. Mindennek köszönhetően a Palletways Hungary a belföldi gyűjtő piacon már jelentős részesedést tudhat magáénak. Nemzetközi szolgáltatásuk fejlesztésével céljuk, hogy az európai szállítmányok terén is hasonló szerepet érjenek el. 

 

„A mai felgyorsult világban, úgy gondolom, hogy a heti két alkalomra korlátozódott nemzetközi járatindítás hosszútávon nem versenyképes. Ebből kiindulva nélkülözhetetlennek gondoltuk a napi indítások bevezetését, ezáltal több ügyfelet érhetünk el és szolgálhatunk ki sikeresen. És erre mi sem jobb bizonyíték, minthogy a bevezetést követő két hétben máris megduplázódott a nemzetközi küldemények volumene. Célunk, hogy az eddigi külföldre szállított raklapok havi összmennyiségét az év végére megtízszerezzük.” – mondta Ádám Dániel Márk, a Palletways Magyarország Member Support menedzsere. 

 

A szeptember 2-án bevezetett nemzetközi napi indítási rendszer immáron lehetővé teszi, hogy a kiszállító partnerhez megérkezett küldeményeket –ahogy belföldön, úgy külföldön is– akár 24, vagy igény szerint 48 órán belül kézbesítsék. A fejlesztés során a már korábban sikeresen működő munkafolyamat változatlan maradt; a raklapokat Magyarországról a külföldi elosztó központokba továbbítják, amelyek onnan folytatják útjukat a célországokba. 

 

Az új járatindításokkal párhuzamosan a viteldíjak is jelentősen csökkentek, ezzel is jobban kiszolgálva az ügyfelek igényeit. Az akadálytalan működés fenntartásának érdekében a központi, biatorbágyi raktár kapacitását bővítették, illetve a várható belföldi és nemzetközi növekedés új munkatárs alkalmazását is lehetővé tette. 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Buszos útdíjfizetés – az első időszak tanulságai

A legtöbb busz a legkevésbé szennyező kategóriába tartozik, a külföldi járművek az autópályákat használják, míg a hazai személyszállítók harmada inkább az olcsóbb útvonalakat választja és a legtöbb vállalkozás felismerte, hogy a használatarányos útdíjfizetés kényszerét minőségbiztosítási fejlesztésekre is lehet használni – ezek a legérdekesebb megállapítások az útdíjfizetés bevezetése óta eltelt időszakból.

2024. május 17. 17:30

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59